Minnemarkering, intervaller og bursdagssang

Og ny rekord for i år! Noen onsdager er ekstra fine.

Det begynte med minnemarkering for Grete Waitz på Bislett stadion. Astrid, Thomas og jeg stilte fra Campen, og jeg ble virkelig imponert over hvor flinke alle talerne og artistene var. Det var tydelig at de som snakket til publikum fra scenen, kjente Grete Waitz godt. Og at de beundret henne veldig for den innsatsen hun gjorde for idretten. Jeg må ærlig talt innrømme at jeg var litt skeptisk til hvor bra og ikke minst hvor rørende en minnestund på en stadion kunne bli, men det var jo virkelig rett arena for denne hyllesten.
Et utrolig vellykka arrangement!

Kveldens treningsøkt sto i Holmenkollstafettens tegn. Altså, vi skulle trene med tanke på de som skal løpe på lørdag. Det ble åtte single runder, slik som sist gang. Det så ut til å gå greit for alle, men det er kanskje noen som lengter etter vanlig pyramidetrening? Etterpå ble det stafett, med fire lag, og det som utvikla seg til fire runder (det skulle være tre. Men så ivrige er vi altså!). Stafetten var jo den perfekte scene for Silja, som kom på kveldens trening for å sikre seg bilder til kondis.no. Hun fikk et flott (?) lagbilde før oppvarmingen, og jeg håper hun knipset flere blinkskudd underveis i treningen. Kudos til alle dere som stilte i den stilige TC-trøya!

Så har jeg vel kommet til beskrivelsen av det som var kveldens høydepunkt? Du har ikke opplevd hvordan det er å være skikkelig flau, før det står 25 stykker rundt deg i en stor ring og synger bursdagssangen i Frognerparken. Jeg ble så forfjamset at jeg tror jeg glemte å si takk. Tusen takk! For selv om det var dritflaut der og da, var det jo veldig hyggelig gjort. Ingen sak å fylle år med en sånn gjeng! Nå skal jeg jakte på den neste TC-er´n som har bursdag på en onsdag. Hevnen skal være søt. Mohahaha!

Kveldens spurtere: Ingebjørg, Yvette, Marianne, Kristine, Elin, Birgitte (NY!), Liv (NY!), Knut (NY!), Torbjørn (NY!), Hendy (NY!), Hanne, Torfinn, Inga, Christopher, Andreas H, Marius, Janis, Mari, Josefine, Robert, Thomas, Jane, Lisa G, Maria, Astrid og jeg. Det er 26 stykker det, og beste notering så langt i 2011. Vi er så flinke! Heia TC på Holmenkollstafetten!

Kommentarer

 1. Veldig hyggelig at du ville feire bursdagen din sammen med en gjeng svette og rødsprengte mennesker, Lise Marit! :-)

  SvarSlett
 2. Glemte å si "GRATULERER"!!!

  SvarSlett
 3. Kjempefint med stafett på treninga i går! Moro at vi for en gangs skyld skal stille som lag på lørdag, og ikke bare kjøre "egotrip" :) Lykke til alle sammen i HK-stafetten!

  SvarSlett
 4. Lykke til på stafetten på lørdag, jeg vil ha alle detaljer under middagen:) Jeg kanskje til og med kommer på trening neste onsdag? Kryss fingerer for at elefantankelen samarbeider.

  SvarSlett
 5. Tusen takk, Lisa! Egentlig er det ikke så rart at jeg vil feire med dere, TC er jo en kilde til velvære! ;-)

  Lykke til på lørdag, alle sammen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar