MaiCamperen-poengstatus

Vi er på enden av en utrolig aktiv måned, og det er på tide å oppsummere med poengstatusen. Finalen er ikke før etter 31.5 - men jeg poster denne i håp om å få inn korrigeringer fra dere nå i forkant. Så, gi beskjed om du mangler poeng for TC-trening eller løpskonkurranser du har løpt for Campen. (Jeg har ikke fått inn noen rapport fra dagens langtur f.eks - og det er ennå en eller to konkurranser man kan delta på i mai).

Med så stor aktivitet tror jeg det skal deles ut mer enn en premie denne måneden. Hvis du vil lese mer om denne utfordringen og premiehaugen, kan du gjøre det her.Trykk bare på bildet nedenfor for å få det åpnet i litt større format.


Forkortelser på løpskonkurransene:
SL: Sentrumsløpet 7.5
HKS: Holmenkollstafetten 14.5
GV: Gøteborgsvarvet
RL/JB: Ryeløpet og Jentebølgen 24.5
FL/KO: Fornebuløpet og Kantebakk Opp 25.5
SM/NC: Stockholm Marathon og Norway Cross 28.5
SB/GO: Skaubygda og Grefsenkollen Opp 29.5


De gule er allerede kvalifisert for finalen, men flere kan komme til - enten som følge av etterregistrering av poeng - eller ved deltakelse i løp mandag/tirsdag... Det er rekordmange finalister!

Kommentarer

 1. Tror jeg har fått et ufortjent poeng gitt; jeg var ikke med på FL/KO :-) Uten tellende SRM løp så sliter jeg gitt ;-) Heier på de som ligger bedre an enn meg!!

  SvarSlett
 2. ...men jeg deltok på sentrumsløpet da....selv om jeg sneglet meg til mål så er det vel strengt tatt DET løpet jeg fortjener mest poeng for ;-)

  SvarSlett
 3. Feilen er rettet Silja - blir oppdatert på bloggen til finalen!

  SvarSlett
 4. Sprang sentumslöpet. Dock inte i treningscampens namn så jag vet inte om det räknas :-)

  SvarSlett
 5. Du får den Josefine - jeg er veldig snill:-) (HKS teller kun for de som løp på TC-laget, der er jeg kjempestreng - men det er fordi det ikke fins lagoppsett og resultatlister per navn)

  Hva syns du om Varvet forresten - hadde du en fin løpsopplevelse?

  SvarSlett
 6. Teller SRM? (Hvis det gjør det, løp jeg det nå på onsdag:)

  SvarSlett
 7. Ja varvet var jättebra. Två minuter efter målgång hade jag bestämt mig för att springa nästa år också, så det måste ju vara ett bra betyg. Gick mycket bättre än förväntat. Det var säkert intervallerna de sista onsdagarna som fick mig ner under 2 timmar :-)

  SvarSlett
 8. Så kult Josephine! Jeg vil også gjerne løpe Varvet en gang, men de har litt håpløse seedingregler... Så, vi får se:-)

  Yvette: Jeg kan registrere SRM for deg.
  Hvis det er flere som vil ha SRM registrert MÅ dere skrive spesifikt hvilke datoer dere løp.

  Husk at dere må bruke TC som klubb da:-) Dere ER Campens ansikt utad!

  SvarSlett
 9. Jeg løper SRM hver onsdag! Bortsett fra sist onsdag, da det var Fornebuløp... så bare noter, Siri :)

  SvarSlett
 10. ... behørig registrert som Treningscamper vel og merke :))

  SvarSlett
 11. noterer flittig (du får bare ett poeng per økt dag altså Marianne. Livet er ikke rettferdig!)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar