Løpe langt lørdag?

Eller søndag? Det er opp til deg!

Vi prøver å løpe langturer sammen i helgene. Denne helga tenkte vi å møtes på Sognsvann (ved bommen) klokka 10. Så løper vi opp til Ullevålseter og tilbake. Det er nesten 11 kilometer. Orker du ikke løpe helt opp, snur du bare før du kommer på toppen. De som vil, kan også løpe opp til Sognsvann fra byen, og tilbake igjen. Det er sikkert 11000000 kilometer, jeg har aldri prøvd. Men hvilken dag passer best?

Lørdag eller søndag? Er dere en gjeng som vil møtes i Frognerparken først og løpe sammen opp til Sognsvann? Skriv i kommentarfeltet.

Kommentarer

 1. Søndag passer best for meg, forutsatt at kroppen klarer å restituere seg...

  SvarSlett
 2. Jeg kan begge dager, tror jeg!

  SvarSlett
 3. Jeg tenker forresten at vi kan ta en opptelling her fredag kl. 19 for å se om det blir fellestur lørdag eller søndag.

  Dette er en perfekt tur: en halv time løping fra Sognsvann i retning Ullevålseter, og så ned - eller helt fra Frognerparken for de gale. - Bli med, bli med! :-)

  SvarSlett
 4. Blir gjerne med men avhenger av hva jeg velger å delta på i helgen: Norway Cross eller Skaubygdaløpet... avgjørelsen faller i løpet av fredag kveld!

  SvarSlett
 5. Det passer best for meg på lørdag. Vil gjerne prøve å jogge opp til Sognsvann også, men i rolig tempo!!! Noen som vil møte meg i Frognerparken cirka 09.30? Kanskje litt før?

  SvarSlett
 6. Blir nok ikke med i morgen - god tur til dere som skal!!

  SvarSlett
 7. Da møter i alle fall jeg, og kanskje Thomas, og kanskje flere på Sognsvann søndag 10.00. - Lykke til dere som skal ut med startnummer i løpet av helga!

  Christopher (som helt glemte seg da klokka var 19 i kveld...)

  SvarSlett
 8. Hehe, da løper jeg nok en tur på egen hånd i morgen. Vi ses på onsdag, da :-) Lykke til, alle som skal delta i løp i helga!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar