Hvor er alle folka?

Campen har fått inn en rapport fra søndagens annonserte langtur: Christopher møtte meg  ved bommen på Sognsvann kl 10. Den eneste han klarte å lokke med seg på tur denne søndagen var altså meg. Selv hadde jeg skyldbetynget stukket av fra eksamenslesing. En times joggetur må vel være bare gunstig for lesinga? Et det ikke noe med at hjernen fungerer bedre etter mosjon og frisk luft?

I alle fall ble det en rolig og fin tur oppover til Ullevålseter. Klar, frisk morgenluft, sol og ikke en dråpe regn. På vei ned møtte vi det store folkeinnrykket, Sognsvann er en populær destinasjon i helgene.

Vi syntes selv (og det er jo bare det som egentlig teller) at vi hadde lagt ned en flott innsats. Christopher var helt uaffisert av lite søvn og bytur kvelden i forveien. Og jeg latet som om jeg ikke lot meg merke av litt manglende grunnform. En herlig start på søndagen!

Maria

Kommentarer