Holmenkollstafett i TC-bunad!


Lørdag braker det løs igjen! Ikke før er noen av oss såvidt kommet over seiersrusen fra gjennomført Sentrumsløp, så er det på'n igjen - denne gangen med stafett! It's hard to be a campergirl/boy... Eller, aller mest moro egentlig :-)

Vårens vakreste eventyr blir ikke mindre vakkert denne våren. For nå er vi klare med nye TC-drakter, og det er allerede godt dokumentert at de synes i terrenget og at de gir fart i kroppen ;-) Det testet blant annet de tre for anledningen korrekt kledte camperne på bildet over (Christopher, Andreas F og Gøril), sist lørdag. Geir Arne løp også Sentrumsløpet! men han hadde dessverre ikke skaffet seg en av de populære svarte og oransje draktene enda. Løp og kjøp!

Ok, her følger viktig informasjon: Treningscamp løper i pulje A1, har startnr 3717 og førstekvinne setter av gårde fra Knud Knudsens plass ved St. Hanshaugen kl 1710.
Ved å lese anslått tid pr etappe på Holmenkollstafettens nettside ser du ca når veksling er beregnet på de ulike vekslingspunktene. For å si det sånn: vi trenger heiarop underveis!!

Og alle som vil, enten man skal løpe eller være groupie langs løypa, kan selvsagt være med ut og spise på kvelden! Det blir veldig kjekt :) Bord bestilles til kl 1930, sted bestemmes etter hvert. Det er fullt i Oslo denne kvelden... Følg med på blogg og facebook! Flott å få beskjed om DU blir med eller ikke uansett, av hensyn til bordbestillingen.

Go campers, go!

Kommentarer

Legg inn en kommentar