Fem, ti, opp, ned, hel eller halv...


Jeg sliter med et luksusproblem om dagen. Som jeg tror jeg kanskje ikke er helt alene om. Det er så himla mange løp som kan løpes og så inn i hampen himla vanskelig noen ganger å velge! En ting er når det går flere løp på dager etter hverandre, en annen ting er når det er to-tre løp samme dag - som jeg har lyst til å løpe alle sammen! Det er nesten så jeg lengter tilbake til vinteren, da snøen og kulda tok grep - og "the one and only" tilbud var Treningscamp hver onsdag... men bare nesten.

Se bare på kalenderen på bloggen her: Ryeløpet, Fornebuløpet, Skaubygdaløpet, Grefsenkollen opp, Jentebølgen, Norway Cross... og dette er bare en blek avglans av hva du finner på terminlista til kondis! I tillegg skal man ha tid til å trene litt, og ta noen langturer i helgene... og muligens også leve et liv ved siden av all løpingen :-)

Men som sagt, dette er et luksusproblem! Tenk så fantastisk heldig man kan være - ha så mye moro å velge mellom, ha helse til å kunne gjennomføre og ikke minst: kjenne så mange flotte mennesker å gjøre dette sammen med!

Det var i grunnen bare dette: at løpssesongen som kjent er godt i gang, det er bare å velge og vrake i løp OG det er bare å si fra til hverandre slik at vi eventuelt kan reise sammen og dele disse gode opplevelsene med hverandre! Delt glede er som kjent dobbel glede :) Og hvis noen av dere vet om løp eller arrangement som kan være av interesse for oss andre, så meld fra og vi legger det sporenstreks i kalenderen slik at andre også får vite om det.

Vi sees - på et løp her eller der. Husk TC-drakten!

Kommentarer