Drakter - ekstra bestillinger

Som vel de fleste har fått med seg har draktene våre kommet, med unntak av splitshortsene - de kommer nok også etterhvert. (Se de to siste postene for demonstrative bilder - samt i Facebookgruppens album). Veldig mange fikk utlevert draktene sine i parken forrige onsdag, men det er fortsatt en håndfull uhentede drakter. Ta kontakt i kommentarfeltet eller på mail for "utlevering". Det kan skje i parken på onsdager eller du kan komme innom meg hjemme. Jeg foretrekker selvsagt at flest mulig henter ut sine drakter nå relativt raskt.

Dere som har fått draktene, og som ikke er fornøyd med størrelsene: Lag byttetråder enten her i kommentarfeltet, eller på veggen på facebookgruppen. Hvis du ikke lykkes med bytting, kan du etterbestille ny - så tar jeg drakten din inn i byttebanken. Du kan også se på bestillingsmailen du fikk i mars, og sjekke hvem som evt har den størrelsen du er ute etter.

Om du ikke fikk med deg første bestillingsrunde, er det nå som gjelder! Skriv i kommentarfeltet om du ønsker singlet eller t-skjorte og underdel knekort tights eller split shorts. Samt størrelse selvsagt. Om du ikke har registrert deg i medlemsregisteret må du gjøre det først - slik at jeg har kontaktinfo på deg!

Vi forsøker å avrunde bestillingsrunde 2 innen førstkommende torsdag kveld. Prisen er veldig overkommelig, ingen grunn til å sitte på gjerdet!
Kommentarer

 1. Jeg kommer meg ikke til Oslo før Fornebuløpet den 25. mai. Sender derfor en liten melding gjennom kommentarfeltet: Er det noen som skal på på trening i Parken på onsdag og som også skal løpe/være publikum på Fornebuløpet og som kan tenke seg å ta med min drakt dit?

  Penger for drakten kan jeg sette over på konto Siri.

  SvarSlett
 2. Til dere som ikke har drakter, så kan jeg bare skryte- de er utrolig gode å løpe i, du vekker oppsikt og de gjør deg selvsagt bedre. Du har jo et lag i ryggen. Så bare bestill!

  SvarSlett
 3. Fabelaktige drakter, og det hjelper heiergjengen veldig! Sir , jeg henter drakten min neste onsdag hvis det passer for deg. Tar PADI'en nå på onsdag:)

  SvarSlett
 4. Med de draktene har vi både et lag i rygggen OG et lag på brystet - i og med at navnet er havnet på forsiden :) Kan bare istemme med Gøril: draktene gjør oss enda bedre!

  SvarSlett
 5. Er veldig godt fornøyd med singleten jeg, kjøper gjerne en til i str. L og en tights-shorts str. M, på andre bestillingsrunde altså.

  SvarSlett
 6. Jeg tar gjerne en t-skjorte og knekort tights i størrelse XS woman :)

  SvarSlett
 7. Jeg kunne tenke meg en singlet (S), og en ekstra t-skjorte (S denne gang - M var ganske stor).

  SvarSlett
 8. Grattis til Siri!
  Og jeg vil gjerne ha en singlet og en tights i str. L.

  SvarSlett
 9. Jeg tar gjerne ett ekstra set til. Vanlig trøye og shorts i störelsen medium.

  SvarSlett
 10. Alle som har bestilt vil få en bekreftelsesmail innen søndag kveld. Beklager den lille forsinkelsen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar