Den oransje fare i aksjon

Sentrumsløpet 2011 er historie! Gratulerer til alle campere med topp innsats!

I dag fikk vi endelig testa de flotte trøyene våre. Treningscamperne var lett gjenkjennelige i sort og oransje, og det var en ganske rolig gjeng som møtte opp til oppvarming ved Nationaltheatret klokka 14.15. Marianne hadde til og med matchende øredobber i oransje! Imponerende. Dagens mismatch går vel til meg, som stilte i en kreasjon av sort, oransje og ROSA. *Rister på hodet*

Når det gjelder selve løpet, synes jeg det gikk ganske bra. Det kjentes som jeg døde veldig sakte, og det er vel akkurat sånn det skal være. Løypa var mye mer utfordrende enn 10-kilometeren på Oslo Maraton, som er det eneste jeg har å måle mot. Bakkene og varmen var en utfordring, men det gjorde det bare ekstra deilig å endelig komme i mål. Jeg klarte det! Hurra!

Jeg møtte flere campere i målområdet etterpå, og det virket som mange er fornøyde med dagens innsats.
Kanskje var det trøya som gjorde susen? Ingenting er som å slå gamle rekorder eller løpe innenfor beregna tid. Og for dere (inkludert meg selv) som ikke klarte egen målsetting: Bra jobba uansett - husk det!

Til slutt må jeg si takk til alle dere som heiet oss fram! Jeg husker at både Anna, Siri, Astrid og Maria var på plass langs løypa, kanskje gikk jeg glipp av noen også. Ekstra moro når heiaropene kommer fra kjente!
Så, til deg som deltok: Hva synes du om løpet?

Kommentarer

  1. Utrolig artig med mange campere i og ved siden av løypa, og i litt gjenkjennelige farger!

    SvarSlett
  2. Gratulerer alle sammen! Jeg var veldig stolt over dere der dere fløy forbi i draktene deres :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar