Bølgen på Sognsvann

Et løp med bare damer er noe for seg selv.
Sognsvann tirsdag kveld: Damer i alle aldre som springer fra bod til bod for å få med seg det de kan av goodie-bager, lange køer for å få startnummer, og litt fnisete forventning. Det fine med Jentebølgen er at en kan velge med eler uten tidtaking, og her deltar jenter som normalt ikke stiller i vanlige løp. Dermed kan de som vil konkurrere mot seg selv og andre gjøre det, mens andre kan fokusere på å gjennomføre 5 km sammen med nabodamen, mor, datter eller andre venninner.Vi var en hel liten damegjeng fra Treningscamp som møtte opp: Siri, Åshild, Maria, Mari og undertegnede.

Vi konkluderte vel egentlig ganske kjapt at oppvarmingen med Zumba 15 min etter at starten skulle gått, ikke helt stemte med vår måte å bevege kroppen på. Dermed ble det løpeoppvarming til treningsguru Yngvar blåste i starthornet. Og hei hvor det bar! Siri og Åshild tjuvstartet likesågodt da de skjønte at starten ble utsatt, og kunne dermed ta bilder når løperne kom susende.

Siri hadde sin debut etter fødsel, 5 km gåing med vogn. Åshild hadde sin lengste treningsøkt på lenge med voksende mage og holdt Siri med selskap. Mari og Maria gjennomførte Jentebølgen for første gang, mens det var min andre. Kanonbra innsats av alle i det kalde været. Dessverre var det ingen av oss som fikk med uttrekkspremier hjem, men kanskje neste år?

I kveld ses vi i parken på ny Treningscamp, noen av oss. Og kanskje du også, nybegynner eller gammel traver? Klar for en ny runde trim av fiskebollemuskler?


Gøril

Kommentarer

  1. Well done ladies ;-) Moro!!!

    SvarSlett
  2. Høres ut som dere hadde en flott kveld!!

    SvarSlett
  3. Møte så mange blide jenter var kveldens høydepunkt, pluss det brede smilet til Yngvar. Men jeg var ikke akkurat imponert over arrangementet... Neste år blir det nok Ryeløpet:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar