Trening OG premieutdeling!

I kveld skulle vi ikke bare løpe intervaller og styrke kropp og sjel i frisk luft. Vi skulle også dele ut en premie til en heldig camper. Før treningen begynte, måtte alle gjette hva premien kunne være. Jeg hadde lagt den i en krøllete Rimi-pose, noe jeg tror var en bra kamuflasjeteknikk. Flere gjettet på trenings-dvd og cd, noen gjettet sykkel (Anna. Svensk), og Hanne og Torfinn gjettet kinobillett. I posen lå en konvolutt med gavekort på kinobillett, så Hanne og Torfinn måtte avgjøre slaget med stein, saks og papir. Hanne vant! Gratulerer!

Ellers har vi kunngjort at dette ble siste onsdag med parksprintrundene. Til dere nye: De rundene vi løp i kveld (kalles parksprintrunder) er egentlig forbeholdt vintertrening. Og nå er jo vinteren over (hurra!). Anna (hun svenske) har lovet å stille i bikini for å feire våren neste uke. Rett etter at hun hadde sagt det, modererte hun seg og sa at bikinien skulle brukes utenpå treningstøyet. Heldigvis har Christopher lovet å stille i bare bikini.

Kveldens campere: Anna, Mari (NY-gammel!/Comeback), Tonie (NY!), Thomas (NY!), Vemund, Andreas F, Christopher, Vidar, Hanne, Torfinn, Pål og jeg. Håper dere nye finner veien til parken også neste onsdag. Ekstra ros til Andreas F som alltid hjelper meg og tar tida på intervallene og pausene. Og Christopher som er så flink til å heie. Fortsett sånn!

Kommentarer

 1. Herlig rapport! Nesten ikke ett ord om selve treninga, løp dere noe som helst- eller var det bare skravling???
  ;-)

  SvarSlett
 2. Hehe! Joda, vi løp. Men hallo, det gjør vi jo HVER onsdag. Det er en selvfølge.

  SvarSlett
 3. Jeg og min store kjeft assa! Ja, da er det bare å stille i lekker bikini ensemble neste onsdag. Kodak moment sier jeg bare:)

  SvarSlett
 4. Haha da bare MÅ jeg komme altså!
  Anna og Christopher i bikini - hurra :))

  SvarSlett
 5. Hmm... Av frykt for å skremme folk fra å komme på campen neste uke, må jeg nok revurdere dette. I motsatt fall blir det nok i alle fall hard kamp om å ligge i behørig avstand foran meg i løypa.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar