Sesongåpning!

Det er april og løpssesongen er nå endelig igang, dog uten meg - foreløpig!

I fjor åpnet jeg sesongen i Drammen på påskemaraton, med en halvmaraton - og tok turen til Fredrikstad samme uken og løp jammen en ny halvmaraton der. Siden påsken er så sen i år, er det Fredrikstad som er først ut nå. Anbefaler dere å ta turen dit neste helg! Start er kl 13:00 for 5 km og halvmaraton (kl 12:55 for 3 km). Arrangøren lover samme løypetrase som i fjor; det skulle bety en relativt lettløpt runde i Fredrikstad sentrum, uten de altfor store høydemeterne. Runden er på litt over 5 km, så halvmaratonløperne må komme seg rundt hele fire ganger, og jeg husker jeg syns de to midterste var litt småtunge... 


Starten er i sentrum ved Fredrikstad Kino, og du kan etteranmelde deg helt frem til 1 time før start - vanlig påmelding stenges nå på mandag 4.aril. Det gis kondisrabatt på startkontingenten som ved forhåndspåmelding er 150 kr for 5 km og 300 kr på halvmaraton. Det er forresten også barneløp. Ta turen da vel!
 

Kommentarer

  1. Påmelding til halvmarathon ble sendt avgårde tidligere i uke. Løp der i fjor. Fint løp. Jeg synes de første rundene gikk greit i fjor. Tredje runden var tung og siste runden var skrekkelig tung !

    SvarSlett

Legg inn en kommentar