Rå, råere, Råskinn!!

Aldri en kjedelig dag når løpesesesongen først er i gang! Korte løp, lange løp, løp på asfalt, løp på grusvei - og løp i gjørme, søle, isvann og myr... Lørdag er det nemlig Råskinnet!
Man kan jo lure på om vettet er i behold når man melder seg på sånt og attpåtil betaler en formue for lidelsen, men er det så nøye det da - så lenge man har det moro?

Stå opp all verdens campere, og bli med på galskapen! Løpet starter ved Sognsvann kl 13.30. Løypa er på åtte km. Høres ikke så langt ut, men med et mildt sagt sugende og fuktig underlag det meste av veien, er det krevende nok... Det meldes om rekordpåmelding så vær rask hvis du vurderer å la fornuften fare og melde deg på!

Og hvis du er av den helt spinnville typen kan du jo varme opp med en lørdagslangtur først :b

For å se positivt på det: la lørdagen bli sesongdebut for badesesongen, og gi deg selv sjansen til å "nyte" skogen en tidlig vårdag på en litt annerledes måte - nærhet til naturens (kalde og våte) elementer får du garantert! Og tenk hvor herlig den varme dusjen etterpå blir da :))

Løper du ikke selv er det selvsagt lov å komme og heie på de gærneste camperne som skal løpe. Vi kan komme til å trenge det ;-)

Kommentarer

  1. Det så gøy ut! Det får være noe å strekke meg etter neste år:)

    SvarSlett
  2. Ingen fornuft her. Jeg er med!

    SvarSlett
  3. Dette blir helt villt! Förste som tryner i gjörme vinner :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar