Overraskelses-Camp!

I kveld var Treningscamp full av overraskelser. For det første: Vi fikk besøk av Siri! Flokkens leder pleier jo å være på hver eneste trening, men de siste månedene har en voksende mage satt en stopper for det. Derfor var det utrolig hyggelig å se henne igjen! Selv om hun «bare» sto og heiet ved mål (og tok fine bilder av oss), synes jeg hun fortjener poeng for å komme i parken og se hvor flinke vi har blitt.

Også løp vi de gode, gamle Treningscamp-rundene igjen! OK, det var kanskje ikke veldig sjokkerende at det var bart i parken i kveld, men det var uansett utrolig fint å løpe de vanlige rundene i dag. I vinter har vi jo løpt litt rundt omkring i parken, blant annet de samme rundene som på Parksprinten. Vi løp pyramider, noe som betyr én runde, dobbel runde, én runde. Tre ganger. Det blir tolv runder, det! Da er det lov å være sliten:
Til slutt rundet Siri det hele av med å dele ut premier. Det var gøy! Hanne, Gøril, Marianne og Hilde vant fine gaver for innsatsen på Campen. Får vi premier hver onsdag nå, Siri?

Kveldens campere inkluderer flere nye ansikt, og noen comeback-fjes: Gøril, Vemund, Andreas F, Marianne, Josefine (NY!), Robert (NY!), Morten, Hilde (comeback!), Marte (comeback!), Linda (comeback!), Janis, Cathrine, Anne E (comeback!), Geir Arne, Vidar, Anna, Christopher, Mari og jeg. Og Siri! Veldig bra innsats fra samtlige på trening i kveld. Til dere nye: Det er verst den første gangen. Nå kan det bare gå én vei!

PS: Lurer dere på hvordan det gikk med bikiniutfordringen fra sist uke? Anna holder det hun lover:


Kommentarer

  1. Moro med så mange på camp igjen! Og veldig kjekt å se sjefen sjøl også - julenissesjefen ;-) Og ikke minst herlig å kunne løpe de vanlige pyramidene igjen - i en snøfri park! Og på toppen av det hele sammen med en gæern svenske med sans for riktig påkledning :)

    SvarSlett
  2. Premien neste uke er selvsagt et stort påskeegg med godis. Synd det er så mange som reiser bort;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar