Nice :-)


Nå har camperne tydeligvis krøpet ut av sine vinterhi! I dag var vi hele ni stykker på lørdags(lang)tur: Lise Marit, Gøril, Astrid, Andreas H, Vemund, Anna, Anne, Yvette (comeback!) og moi. Med mildvær, sol og ikke tegn til en eneste snøflekk i sikte, ble vi raskt enige om at Bygdøy måtte være det ultimate målet for dagens tur. Som sagt så gjort. Campere er bestutningsdyktige og målretta når det gjelder!

Det var herlig å komme ut til sjøen, og et yrende folkeliv allerede relativt tidlig en lørdag formiddag. Våren gjør noe med oss forfrosne nordmenn... og svensker... Skogen bugnet dessuten av blåveis! Da er det ikke mye å klage over, og det gjorde vi da heller ikke - tvert i mot :) Vi koste oss i et tempo som så ut til å passe alle. Vi unnet oss til og med et par pauser også, rett og slett for å bare nyte omgivelsene! Og selvsagt IKKE fordi vi var slitne eller noe sånt...

På returen løste gruppa seg gradvis opp, de fleste var nok klare for å løpe helt hjem igjen og hoppet av der det passet best. Så akkurat hvor lang turen ble i dag er usikkert, men at vi var enige om at vi hadde hatt en fin tur er nok ganske sikkert :-)

Takk for turen - og ha en kjempegod påske alle sammen! For de som blir i byen: husk det er Treningscamp som vanlig på onsdag!
Kommentarer

  1. Artig med så mange! Håper å bli med neste gang. :-)

    SvarSlett
  2. Herlig gjeng! Jeg gleder meg til å bli med på moroa igjen:-)

    SvarSlett
  3. Vi gleder oss til å ha med dere igjen!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar