Ille lange løp i Fredrikstad

Søndag 10. april var dagen for Fredrikstadløpet, og selvsagt var TC representert med opptil flere råsterke løpere på både 5 km og halvmaraton. Konkurrentene våre skalv nok litt i buksene da de så oss (tror jeg). Vemund, Anna og jeg dro nedover sammen, og etter hvert fikk vi øye på Astrid, Regis, Torfinn og Hanne - alle ved godt mot og klare som hardkokte egg like før start :-)

Været var bra, selv om det var et lett skylag som stengte for sola. Kanskje like godt egentlig, for temperaturen var egentlig ideell for løping som det var. Det var god stemning i Fredrikstad sentrum både før og under løpet. Ille mange hyggelige østfoldinger som var ute og nøt våren tydeligvis! Mange av dem var greie og heiet på oss underveis...

Det var fellesstart for 5 km og halvmaraton, så litt trangt ut fra starten. Men det løste seg godt opp etter hvert, og løypa var flat og lettløpt. Fire runder på halvmaraton, og bare en for de som løp 5 km - selv om det ikke er barebare det heller!!

Etter målpassering var det heller ingen sure miner. I alle fall ikke blant de camperne jeg snakket med - vi så ikke mer til Astrid & co, men håper og tror at de også - og alle andre campere som måtte være der - var fornøyd med dagens innsats. Pratet med et par halvgamle innfødte gubber, som var "ille sletne" etter fullført halvmaraton. Og slitne får vi jo lov å være - bare så deilig at det er så fort glemt!

Nå er virkelig løpesesongen i gang for fullt, og det føles rett og slett herlig! Nå er det bare å melde seg på det ene løpet etter det andre, og du kan aldri være trygg på å ikke treffe flere campere der du måtte finne på å løpe! Og godt er det :))

Det ble lite fotografering, men rapport og bilder fra løpet kommer på kondis.no. Kanskje kanskje har en og annen camper sneket seg med på et bilde der...

Kommentarer

 1. Ja da var Fredrikstadløpet unnagjort. Tiden på egen klokke ble 1:54:38 som er forbedring av personlig rekord med 1:50. Veldig fornøyd med det. Det gikk rimelig greit de to første rundene, så begynte det å bli tungt et stykke ut på 3 runden og siste runden ble et skikkelig slit. Flott løype og arrangement. Kommer nok tilbake igjen neste år.

  SvarSlett
 2. Kjempemorsomt at så mange TC-ere tok turen til Fredrikstad! Gratulerer med klasseseier til Marianne, og med ny pers til Peer :-)

  SvarSlett
 3. Så gøy å lese løpsrapporter og resultatlistene. GODE CAMPERE!!!

  Grattis alle sammen - jeg gleder meg til fortsettelsen:-)

  SvarSlett
 4. Hurra for alle som var med! Og grattis til Peer med pers :) Ja Siri dette er bare begynnelsen!!

  SvarSlett
 5. Helt klart bare begynnelsen. Mine ergelige 4 sekunder skal slipes ned asap. Men moro var det!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar