Helt rått - og temmelig vått!


Så er dette også prøvd... og det kan bekreftes: Råskinnet ER rått! Men det viste seg likevel å være ikke fullt så rått som jeg i mine villeste fantasier de siste dagene hadde forestilt meg... og godt er det, for de var ville!

Andreas H, Astrid, Hilde Sofie, Anna og jeg stilte på campernes vegne i dag - de fleste av oss iført den superflotte håpslysegrønne t-skjorta fra Adidas! Hvor lysegrønn den er nå før den går i vaskemaskinen, er en helt annen sak... Ingen av camperne som vant vaskemaskin for øvrig, men alle deltakerne fikk vaskemiddel :) (Begge vaskemaskinene ble for øvrig vunnet av samboerparet som vant halvmaraton både i Fredrikstad og Drammen!)
Nervøsiteten var til å ta og føle på i campleiren en stund før start. Men nå var det absolutt ingen vei tilbake! Med tanke på sånne vemmelige uttrykk som "did not finish" eller enda verre "did not start at all" våget vi oss ned mot startområdet, på vaklende løpeføtter...

Det VAR vått, det VAR myrete og gjørmete og vannet i Sognsvann VAR kaldt! I tillegg var det mye folk og litt mye køgåing-/ståing underveis men sånn er det jo bare... Ingen sure miner - tvert i mot - og tid til en del artige kommentarer underveis holdt humøret oppe. Passerte også endel turgårere som stod med store øyne langs veien og heiet. Liker ekstra godt når folk heier spesielt på jentene underveis jeg da ;-)

Vel i mål var det tid for opptelling og oppsummering, og den ble som følger: De fleste av oss kom helskinnet (men våte til skinnet) i mål, Anna derimot var uheldig og tråkket skikkelig godt over :( Men hun fikk hjelp av en supersøt og dyktig førstehjelper i målområdet, hun burde fått medalje for dagens største hevelse og hun fikk til og med sjokoladekake! (Vi andre måtte nøye oss med halve bananer, de var ikke ferdig skrelt engang...)

Og jenter, dette er viktig: pass alltid på å ha nybarberte legger og nylakkerte tånegler når du skal på løpetur - man vet aldri hva som kan skje!

Alt i alt ble denne dagen enda et bevis på at det meste rett og slett bare må prøves, uansett hvor rått det er! Og at det stort sett går bedre enn fryktet :)
OG vi er alle råskinn - uansett hvilket løp vi har deltatt på i dag!!

(PS Anna har meldt forfall til onsdagens trening...)

Kommentarer

 1. Grattis med vel gjennomført alle RÅSKINN!

  Knallbra innsats!

  SvarSlett
 2. Wow, jeg er mektig imponert over innsatsen til alle 5! Nøyaktig hvor mye ut i Sognsvann måtte dere?

  SvarSlett
 3. To ganger uti vannet, første gang bare "vassing" til godt over knærne for oss litt kortvokste. Andre gang dypere, for mitt vedkommende nesten oppunder armhulen, mens han som lå foran meg ikke fikk vann til navlen engang... men det var virkelig ikke så ille, ikke så mange meterne hver gang. Men skoene ble jo litt tunge da :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar