Dobbel gevinst!

Vanligvis er det å trene intervaller med Treningscamp en stor gave til kroppen, sjela og humøret. Nå kan jeg avsløre at onsdagens løpestund byr på en PREMIE i tillegg!!!

Jeg sier ikke hva premien er. Jeg sier ikke hva du må gjøre for å få den heller, annet enn at du må komme deg på trening på onsdag. Jeg skal kåre én vinner, men ikke ved hjelp av spurtkonkurranse eller armhevingsduell. Så de aller raskeste og sterkeste har ingen forrang.

Nå tenker jeg at du er spent. Vi ses klokka 20 i parken på onsdag. Velkommen!

Kommentarer

  1. Har åkt på en infeksjon i halsen så hvis det ikke er å smitte andre som gir premie så kommer jeg ikke :)

    SvarSlett
  2. Fristet av premie, men passer dessverre ikke med løpetur i parken i kveld. >Dere får kose dere, alle som kommer..

    SvarSlett

Legg inn en kommentar