Det er i kveld det skjer


Det ryktes at antrekkene i parken i kveld blir sommerlige. Man skal som kjent være forsiktig med å stole blindt på rykter, men det er da i alle fall verdt å ta turen for å se om de stemmer! Det er jo lenge siden 1. april nå:-)


Det ryktes videre at løpsunderlaget i parken nå er i en vårlig forfatning som gjør det mulig å løpe de vanlige TC-rundene, for første gang i år. Det blir altså åpning av rundene i kveld!


Yr melder forresten (i tillegg til røde grader og sol altså) at det er solnedgang kl 20:28 i kveld, sånn sirka midt i den tredje intervallen. Hvorfor ikke få med deg den i parken, løpende?


Det ryktes også at en vaggende elefant kommer til parken i kveld. Elefanter er kanskje mest kjent fra sirkus for oss her i nord, men denne elefanten er nok mer av kinotypen - og har følgelig et lite kinokort i lomma til tilfeldig utdeling.


Hvor mange flere rykter trenger du for å møte til ukas beste intervalltrening??

Kommentarer

 1. Jeg kan herved bekrefte at rykter om sommerlige antrekk er sanne. Jeg kommer ikke helt å dra en "Reebok", bare så det er sagt:)

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg til å se om rykter er det samme som sannhet. Jeg kommer. Kommer du?
  Anna- hva med bikinien?

  SvarSlett
 3. Betyr dette at vi skal ledes av en kinoelefant i kveld?! Hurra! Jeg kommer.

  SvarSlett
 4. Jeg tror elefanten kun blir innpisker og starter, men hvem vet hva som skjer i parken etter solnedgang??

  SvarSlett
 5. Kjipt. Takket ja til påskeparty på jobben i kveld, lenge før jeg oppdaget TC. Så jeg går nok glipp av elefanter i bikini på kino :(

  SvarSlett
 6. Jeg lover på tro og ære; ingen elefanter i bikini - ever.

  Men litt av hvert ellers ser det ut til...

  SvarSlett
 7. Jeg kom selv uten å ha lest om alle ryktene på forhånd! Men ett og annet hadde jo gått med jungeltelegrafen da... Det ble da også litt av et sirkus - mye rart av både bekledning, kroppsfasonger og premier. Takk for i kveld :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar