Det årner sæ i Fredrikstad!

Neste søndag, 10. april, er det nemlig i Fredrikstad det skjer - med Fredrikstadløpet! Det er mulig å løpe både 5 km og halvmaraton, altså noe både for de som alt nå er skikkelig "fit for fight" og tar en halv, eller de som velger å starte sesongen litt mer forsiktig med en 5 km...

Det ryktes at flere campere har planer om å sette nesa mot Østfold denne dagen! Så bli med du også da vel, enten som deltaker eller som heiagjeng! Det er i skrivende stund plass i noen biler som skal nedover - så meld deg i kommentarfeltet om du har lyst til å være med.

Løpet starter kl 13.00 uansett distanse. Det er greit å være på plass i god tid så avreise fra Oslo må beregnes relativt tidlig på søndag, men ikke tidligere enn at de fleste av oss har sjanse til å våkne først :)


Det sies at dette skal være en knallstart på sesongen - masse hyggelige og glade løpefolk som gleder seg over at sesongen nå endelig er i gang igjen for alvor :-)

Se også Siris innlegg om Fredrikstadløpet. Og husk: frist for forhåndspåmelding er mandag 4. april.

Sees?!

Kommentarer

 1. I'm in! (selv om jeg ikke er camper). Grugleder meg til 21 km;-)

  SvarSlett
 2. Lykke til Marianne, skal heie på deg hjemmefra! :-)

  SvarSlett
 3. Jeg blir også med. Blir spennende å teste formen på 21 km!

  SvarSlett
 4. Er litt misunnelig, da...Lykke til deg også Vemund!

  SvarSlett
 5. Ok dere kan sitte på med meg på en betingelse: at dere ikke snakker altofr mye om hvor fornøyde dere er med egen halvmaraton-innsats, på vei hjem! Jeg skal nemlig løpe bare 5km og kommer helt sikkert til å angre etterpå :) men kanskje like godt at sjåføren ikke er fullstendig utslått til hjemturen tenker jeg...
  Avtaler tid og sted for avgang når det nærmer seg!

  SvarSlett
 6. Ille gøy at vi blir så mange! Torfinn, Hanne, Régis og jeg stiller også for TC. Vi prekæs da ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar