Campens ære reddet igjen!


Det var herlig sommerlig i Drammen, og et tynt skyslør over sola gjorde temperaturen perfekt for en tidlig halvmaraton på 2. påskedag!

Verken Anne eller jeg elsker å stå tidlig opp, så vi var ikke veldig høye i hatten da vi dro avgårde retning Drammen, nesten i otta... men hva gjør man ikke for å redde campens og sin egen ære! Og etter fullført løp angret vi selvsagt ingenting - sånn er det gjerne :)

Det var overkommelig med mennesker på startstreken, ca 150 - så fellesstart for hel- og halvmaraton gikk greit. Løypa gjennom Drammen er fin og lettløpt, og samtidig bittelitt kupert slik at det blir lette variasjoner underveis. Underlaget veksler mellom asfalt og grus, og går i trivelige omgivelser, delvis langs Drammenselva. I morgentimene i dag var det ganske fredelig langs hele løypa - bare disse smågale løperne som gidder være oppe så tidlig på en fridag!

Godt å se at to av mine favorittgutter Heming og Oddvar var på plass. De lusket bak hver en busk og knipset sine paparazzibilder som vanlig. Hjelper å se kjente fjes underveis! Ellers var det sørgelig få andre campere, da... her må vi mobilisere, dere :) Og snart får vi våre egne drakter også - det blir bare sååå bra!

Okkesom - nå er påskeferien snart over enten vi vil eller ikke - men det er alltid noe å glede seg til: for eksempel og ikke minst at vi sees i parken på onsdag!

Kommentarer

 1. Godt dere reddet campens ære, noen av oss måtte jobbe...

  Bra jobba, begge to! ( Og hvor ser jeg resulatetene om jeg vil skryte av hvor hemningsløst raskt dere løp?)

  SvarSlett
 2. Bra det, at noen jobber også... Anne har skrevet tiden på bloggen sin og jeg har skrevet min tid på fb - bare fordi Siri spurte ;)

  SvarSlett
 3. Knallgode Campdamer!
  Stolt av dere:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar