Tid for konkurranse!

Adidas har gitt meg tre startplasser til årest Midnight Sun Marathon i Tromsø - og de skal deles ut til spreke/gale Campere! Løpet er 25. juni, og du kan velge mellom 10 km, halv- og helmaraton. Om du vil vinne en slik plass må du svare på tre enkle spørsmål - og den som er kjappest på labben med korrekt svar i kommentarfeltet må altså ordne seg med fly og hotell, og ikke minst TRENE litt de neste månedene! :-)  Er du klar?

1. Hva heter lettvektsserien til adidas på løpesko?
- Fast
- adiZero
- Lightfoot
2. På hvilken breddegrad går Midnight Sun Marathon i Tromsø?  
- 73
- 72
- 70
3. Hva heter adidas personlige trener som du kan ta med deg på løpetur?
- adidas Trainer
- adidas miCoach
- adidas Personal Trainer

Kommentarer

 1. Jeg vet ikke helt om jeg vil dette men.....joda jeg vil jo det :-) Jeg har ikke jukset med Google så det kan hende jeg driter meg ut her nå:

  1: adiZero
  2. 69,65°(eller 70C om du vil)
  3. adidas miCoach

  Silja -en mer glad enn gal camper :-)

  SvarSlett
 2. NAJS;-) Nå må jeg seriøst begynne å trene løping assa hihi ;-))))

  SvarSlett
 3. store problemet med tromsø er hotell. Jeg ville sjekket asap om det er hotell å oppdrive i det hele tatt. Jeg bestilte hotell for over 6mnd siden - men drar nok neppe. Men tilfelle jeg skulle løpe bestilte jeg.

  Husker det året jeg løp var det klin umulig å finne hotell, og året etter var det umulig.

  SvarSlett
 4. Silja får seng overalt, det er forskjell på jenter og gutter Espen;-)
  Dessuten er hun jo en Camper også!

  SvarSlett
 5. Lol, vel....Espen er inne på noe meget viktig! har en fetter i tromsø, kanskje han får besøk i år ;-)

  SvarSlett
 6. Tromsø i juni kan jo være veldig fint ja.

  1) adiZero
  2) (nesten) 70
  3) micoach

  SvarSlett
 7. Det er korrekt Torkel, men du må vente på nye spørsmål - siden Silja allerede hadde svart og var først ute!

  Det kommer altså en ny runde:-)

  SvarSlett
 8. Skjønner, jeg synes det var litt vel enkelt siden Silja hadde svart riktig allerede, men det var jo verdt et forsøk... :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar