Siste sprint!

På søndag er Treningscampens siste sprint i vinterkarussellen "Parksprint i Frognerparken" - og du skal vel finpusse vinterformen nå før våren starter for alvor? Det er jo massevis av flotte premier også... Kanskje vinner du et gavekort fra Løplabbet, så kan du fornye løpegarderoben din litt? Eller startplass i Sentrumsløpet?  Kanskje tar du ny personlig rekord eller får satt en god kollega eller nabo ettertrykkelig på plass? Det er mange vinnersjanser i parken på søndag - så kom!
  Men, du - husk at du må melde deg på over nett først da:-)Kommentarer

  1. Så er det det da, om jeg har meldt meg på eller ikke... jeg kan DESSVERRE ikke komme denne gangen, så da får jeg vel heller ikke være med på premietrekningen :( mao om jeg har meldt meg på, melder jeg meg herved - med tungt hjerte - av. Lykke til!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar