Om 40 dager...

Er det løpsfest i hovedstaden! SENTRUMSLØPET. Og, DU skal selvsagt være med - eller hva?

10 km fra Karl Johan og opp mot parken over Uranienborg, ned mot byen over Frogner og deretter en liten sløyfe i sentrum (som alltid føles litt for lang) før du er i mål omtrent der du startet. Midt på Karl Johan.  Folkeliv og trangt om plassen som det vil være ti dager senere, dog helt andre antrekk!

Hvilke Campere løper Sentrumsløpet 7. mai? Og, hvordan ligger dere an med forberedelsene? Noen som vil røpe ambisjonene allerede?
- Skal vi forresten sette opp en felles middag på kvelden?


Mange spørsmål - krever mange svar!

Kommentarer

 1. Jeg er jo påmeldt - via gevinst fra Parksprinten! MEN: Skolekorpset har loppemarked samme dag... og jeg er korpsmor som er satt til å holde vakt selvsagt hele denne helgen... Hvordan snike meg unna i noen timer??? Hm... Klarer jeg å skaffe en standin mens jeg løper - og så løpe mila tilbake til loppemarkedet?! Ah! Må bare få det til! Vil jo gjerne løpe Sentrumsløpet for 3. år på rad. Selv om jeg ikke kan forvente å slå meg selv i år. Men tenk hvor gøy det vil være å løpe Sentrumsløpet med outfit hvor det står Treningscamp på! Ja, for draktene blir vel klare til dagen. Siri?!

  SvarSlett
 2. Jeg var litt i tvil om jeg skulle delta i år, men nå kjenner jeg jammen at det begynner å rykke i løpefoten! Så ja, jeg melder meg nok på ja...

  Kan dessverre ikke om kvelden, ellers hadde jeg såklart blitt med på det også :)

  SvarSlett
 3. Jæpp! Jeg er all-in på Sentrumsløpet. Jeg kan dessverre ikke på kvelden, men er "taggad" og satser på pers i år. Planen er å delta på flere løp i hele sesongen så presset ikke blir så stort. Gleder meg;)

  SvarSlett
 4. Jeg skal løpe og burde klare å perse. Mål: under 50. Skal bli veldig godt å få nummer på brystet igjen!

  SvarSlett
 5. Jeg har levd i troen i flere måneder med at vi skal i en konfirmasjon den helgen og at det da ikke ble noe sentrumsløp i år. Men for få dager siden dumpet invitasjonen ned i postkassen og konfirmasjonen er helgen etter Sentrumsløpet. Da tror jeg det blir Sentrumsløp likevel i år.

  SvarSlett
 6. Klart jeg skal løpe! Har gledet meg ett år, helt siden jeg ikke kunne delta i fjor :)

  SvarSlett
 7. Misunnelig på dere, jeg kan ikke dessverre. Slår til med løp helgen før isteden. Skal tenke på dere!

  SvarSlett
 8. Gøril: :-( til deg og :-) til meg som overtok premien din og dermed får den ære av å delta i år ;-)

  SvarSlett
 9. Jeg er påmeldt :-) resultat mål må være å klare ca samme tid som jeg løp mila på under Oslo Maraton i fjor da det har vært så som så med trening i vinter.

  SvarSlett
 10. Så mange Campere! Kult:-)

  Gleder meg til å heie på dere og følge de siste forberedelsene!

  Jeg tror draktene er klare i løpet av en uke eller to Anne, så det skal gå bra både til Holmenkollstafetten og Sentrumsløpet.

  SvarSlett
 11. Hvordan er startopplegget på sentrumsløpet ? (Det stod ikke noe om det på hjemmesiden). Puljestart basert på antatt tid /seeding ?
  -torkel

  SvarSlett
 12. I fjor hadde de 3-4 startpuljer, jeg antar de gjentar det i år - og forhåpnetligvis skilter de puljene langt bedre. (Det var ikke orden i rekkene i fjor!).

  De har en facebookside også, man kan nok stille spørsmål direkte på veggen der. I fjor var det to puljer for de som løp under 35 el 36 min (ganske tullete da det ikke er her massene er), dernest var det en gigasværpulje opp til 55 min eller 59 min og den siste var over der igjen. Det var i denne tredje puljen kaoset rådde. Man kan bare håpe de har tatt signaler og lærdom fra i fjor!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar