Ny uke, nye intervaller!

Midt i mars, endelig. Sola skinner på dagtid og bringer våren nærmere, det er stadig mer asfalt å se. Lite gleder en løper mer! Det sagt, forholdene i parken på søndag var ikke akkurat vårlige, det lå snø og is i hele Parksprintløypa - og jeg tror neppe det kommer til å skje mye der til ondag kveld... Dessverre. Meeeen, kanskje om en uke er det grus å se??

I følge vikarlista er Lise Marit sjefen på onsdag, deretter Marianne uken etter, før Lise Marit inntar scenen igjen den sist onsdagen i mars. Heldigvis er det ikke Adecco som har ansvaret for vikarieringen i parken - så du kan trygt komme, uten frykt for pressemøter og slavekontrakter.


tjue sharp på onsdag altså. Be there!  Det er poeng å hente til marsutfordringen, noen av dere har begynt måneden godt med både trening og Parksprint - mens dere andre kan jo sette inn støtet nå. Det er aldri forsent, snart er aprilmåned her med de første løpskonkurransene... Er du klar?

Kommentarer

  1. men se ikke bort fra at vi kan kreve klekkelig betalt for eventuell overtid!

    SvarSlett
  2. Jeg er jo klar, men noen i barnehagen fant ut at de skulle legge et foreldremøte til midt i Treningscampen. Så da må jeg dit, Men springer innom mølla på vei hjem i solidaritet med resten- nå er sesongen i gang!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar