Ingen aprilspøk, dessverre

Dårlig nyhet folkens...vi har mistet rabattavtalen vår på Løplabbet Kirkeveien. Den opphører fra 1. april i år. Jeg syns dette er veldig leit, både fordi jeg er veldig bekvem med å henvise helt nye løpere dit- fordi jeg vet dere får god hjelp til å finne løpesko tilpasset løpesteg og treningsnivå og selvsagt også fordi jeg syns det er kjekt at dere får kjøpt skikkelige ting til litt rabatterte priser. Dessverre kan jeg ikke gjøre stort med det.

Jeg skal forsøke å få på plass en ny avtalepartner for dere, men det kan nok ta tid og vi har bare 1 "labbet". Jeg har også litt begrenset kapasitet for tiden, og litt for mye å gjøre totalt. Men, hvis noen har gode kontakter og tips, vil jeg gjerne høre om det.

Om du fortsatt ønsker rabatt hos Løplabbet generelt kan jeg selvsagt varmt anbefale medlemsskap hos Kondis! Og, som jeg har sagt hundretusen ganger; jeg verver deg gjerne. Send meg en mail:-) Kondis er et bra sted å være for alle som driver med løping og andre kondisjonsidretter, og du får også rabatt på enkelte løp i Norge.

Kommentarer

  1. Jeg anbefaler også kondismedlemskap; rabatten på løplabbet er da 15% mener jeg å huske.... :-) Silja

    SvarSlett

Legg inn en kommentar