Hva er vel en femmil mot en galskapslangtur??


I dag var camperne skikkelig "kjerringa mot strømmen" da vi akkurat denne søndagsformiddagen la ut på langturgalskap! Det fikk vi ettertrykkelig bekrefta da vi ankom Sognsvann, og tusener på tusener av gode nordmenn - og kanskje også noen svensker - var på vei mot Holmenkollen og femmila - på ski. Der kom vi, på beina og med helt andre mål i sikte! Ja dere, det gjelder å vite hva som er viktig her i livet :)

Uansett ski eller løpesko, femmil eller "bare" fire mil, det var en fantastisk dag i Oslo. Sol og mildt, og flere steder løp vi på bar asfalt - hurra! Vemund, Marit og Andreas utgjorde startpuljen, så plukka de opp Silja og undertegnede i fart underveis. Dessverre var det litt skadeforfall i dag, så vi ble ikke fullt så mange vi hadde håpet.

Som sagt, da vi kom til Sognsvann var det rene folkevandringa oppover mot helt andre høyder og arrangementer... et øyeblikk tok tvilen oss og vi lurte litt på hva i all verden vi drev med... men da Marit minnet oss på alt styret med smøring osv med ski på beina, kom vi til oss selv igjen og skjønte at vi hadde valgt riktig fottøy og riktig aktivitet - og det bar fortrøstningsfullt videre :)

Vi ble bare mer og mer avhengige av vår eminente kartleser Vemund, så takket være ham traff vi nok ganske bra på løypa ganske lenge. Og da vi etter hvert skled litt ut av det planlagte, var de av oss som fortsatt holdt det gående, egentlig ganske fornøyde - og glade for at vi tross alt hadde retning rett mot nærmeste t-bane og buss!

Da endte vi opp med rundt regna 30 km ++ og alle var enige om at det hadde vært en flott tur! Vi prøver gjerne igjen, og hvem vet - kanskje en vakker dag klarer vi å fullføre hele galskapen :-)

Og forresten: Gratulerer med femmilsgull- og bronse!! Vi rakk hjem til innspurten på TV!

Kommentarer

 1. Høres ut som en fin tur da:-) Det er ikke let tå holde seg til løypa, når arrangøren ikke merker natta før! Jeg ville klagd og krevd penga tilbake!

  SvarSlett
 2. Problemet er bare at vi ikke har noen penger å kreve tilbake... bare tull med dette opplegget her, ikke koster det noe heller (annet enn svette, slit og kalorier)!

  SvarSlett
 3. Hm... Ikke bra opplegg!
  Hva med å kreve tilbake svetten da?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar