Det hjelper å bli litt skremt!

På mandag var det flere av oss som starta uka med et lite sjokk: Siri meldte at det var 40 dager igjen til Sentrumsløpet. Campen skal selvfølgelig stille med mange stolte løpere, og vi har jo alle tenkt å melde oss på, men er det virkelig bare 40 dager igjen til startskuddet går?! Nå er det jo faktisk bare 38 dager igjen. Det er jammen meg ikke lenge igjen. Og det merka vi i parken i kveld! Hele 15 stykker stilte til intervalltrening. Utrolig bra!

Vi løp den samme ruta som sist uke, siden det fremdeles er stor fare for å bli søkkvåt hvis vi løper parksprintløypa. Det merkes at den nye runden er hakket mer krevende, og jeg tenker flere ganger at «nå orker jeg ikke én meter til», men til gjengjeld er følelsen ekstra god når de seks rundene er ferdigløpt. Ett steg nærmere ny rekord på Sentrumsløpet!

Kveldens sprekinger: Gøril, Andreas H, Andreas F, Cathrine, Vemund, Geir Arne, Hilde Marie, Christopher, Maria, Marit, Janis, Vidar (NY!), Svein, Silja og jeg. Vi er alle supermenn og superkvinner. Yeah!

Kommentarer

 1. SuperCampere!

  Godt å kunne skremme dere litt forresten;-)

  Velkommen til dere nye, og velokommen tilbake til gamliser som f.eks Janis!

  SvarSlett
 2. Det er vel ikke akkurat nå jeg skal innrømme at jeg startet uka med hviledag; du vet, nordlenninger er ikke akkurat lettskremte ;-)

  Det var veldig godt jobba i parken i går!! Den nye løypa var helt genial løsning når den andre løypa ikke var helt egnet.... :-) Og spesielt når Lise M. i tillegg sier "nå er det bare 5 igjen" for deretter å fnise og hviske "egentlig er det jo 10 for vi løper jo 2 runder hver gang"...... :-) DA måtte jeg le altså; snakk om slu trener hahaha ;-)

  SvarSlett
 3. Det er en trener helt etter mitt hjerte! Hvite løgner er lov, her er jo formålet så bra:-)

  SvarSlett
 4. Helt enig: en trener har lov til det meste så lenge det er til det best for utøverne!! Så Lise Marit får helt klart full pott for trenerinsatsen!! Meget bra! :-)

  SvarSlett
 5. Hahaha! Takk for det :-)

  Jeg er litt av en trener: Strør om meg med hvite løgner, lar Andreas ta tida og Gøril forklare løypa for alle. Jaja. En god leder delegerer ansvar, mener jeg å ha hørt.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar