Pause fra vinteren!


Sent tirsdag kveld kom vi hjem fra en deilig uke på Tenerifes sydkyst. En uke i varmere strøk gjorde underverker for kroppen min, og spesielt bekkenet. Jeg kunne gå opptil to timer hver dag, og jeg kjente fraværet av stress senket skulderne tre-fire hakk ned. Til og med de sure oppstøtene glimret med sitt fravær mesteparten av oppholdet! Vinterferie er en uslåelig hit! (Beklager selvsagt at det har medført litt færre bloggoppdateringer enn normalt!)


Det begynte selvsagt med en vanvittig stress på mandagen før avreisedagen, der ALT skulle gjøres før vi dro ut til Gardermoen for å sove litt før det var übertidlig innsjekking. Siden vi dro dit kvelden før, kunne vi sjekke inn noen timer før de andre, på kvelden, uten noe kø eller stress. Men, fram til da var det *stress stress stress*.  Skikkelig romantisk valentine feiring for oss som dere skjønner!

Så, hva ble med i kofferten under slike stressende omstendigheter?
 • Ingen bikini
 • Ingen sommerskjørt eller shorts 
 • Ingen sommerjakke til kveldene
 • En stk sommerbukse jeg ikke fikk over bekkenet
 • En stk sommerbluse str vanlig, altså sjanseløst for denne magen!
Men, ellers gikk det overraskende bra:-)
Vi har kost oss brune og fine, poden har badet og lekt i sanda dagen lang. Noen og tjue grader, for det meste stekende sol, er helt ålreit det. Jeg krever ikke mer! Vel, det hadde selvsagt vært flott om jeg kunne løpt der nede, det er nemlig supre forhold for det - men med dette låste bekkenet tar jeg ikke sjansen på det.  Så, det ble litt svømming og rolig gåturer - samt masse, masse hvile. Balsam for kropp og sjel!


Det er også ganske bra shoppingmuligheter der. (Vi bodde i gata som kalles Golden Mile, masse fancy, smancy butikker og restauranter der). For det meste er det parfymeri og elektronikk som dominerer gatebildet - men, det fins både en Adidas store og to Nike stores. Trenger jeg si mer? Dette smashing antrekket fant jeg på Adidassalget...  er i overkant fornøyd med det, og har allerede rukket å trene med det på GymClub. Mer smashing løpeskjørt skal man lete lenge etter! Nå skal det nevnes at det står at det er for tennis da, og ikke løping. Men, jeg tror kanskje jeg skal få til å løpe med det. Ellers kan jeg alltids bruke det som unnskyldning dersom tidene mine ikke blir som forventet med dette skjørtet;-)

Anbefaler på det varmeste en slik ferie for dere som har tid og anledning til det. Nå er plutselig februar over... og jeg lengter etter varmere vær og vår!

Kommentarer

 1. Ok du har frista meg....ordna meg 1 veke ferie....25 mars åker eg på tur igjen..berre 1 mnd sidan sist men eg fortjener ein tur te. Sitter i dette sekund å leiter etter alternativer....Tenerif...Kanskje...må kikke litt. takk for positiv påvirkning :-)

  SvarSlett
 2. Godt å høre Ingunn!
  Jeg skulle veldig, veldig gjerne blitt med deg:-)

  SvarSlett
 3. Nydelig. Skjønner egentlig ikke hvordan vi overlever disse vintrene uten avbrekk. Det ble bare London for meg, men det hjalp litt. En uke på Tenerife hadde helt klart vært å foretrekke. Kult antrekk!! (c:

  SvarSlett
 4. Ja, ikke sant det var deilig.....? Vi var på Lanzarote i forrige uke. Så deilig å kunne løpe i singlet og løpeskjørt! *lengter etter vår og sol* Så fin mage du har fått! :-))

  SvarSlett
 5. Det er et kjærkomment avbrekk, spesielt i år som vinteren har vært så kald og kroppen min ikke fungerer optimalt.

  Tror det blir fast en slik tur på vinteren ja:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar