Parksprint i solfylt men kald park


Hele 23 glade sprintere passerte målstreken i barnehagen i dag. En herlig blanding av unge og litt mindre unge, damer og menn. Om enn en liten overvekt av de siste, til tross for at det var morsdag! Det var svinkaldt fra morgenen av, men nå litt uti februar merkes det faktisk at sola varmer litt! Dermed var det litt mindre svinkaldt da startropet runget og vi var i gang. Innsatsen var det som vanlig ingenting å si noe på - det er jamen ikke helt ufarlig å være vanlig turgåer under parksprinten ;-)

Arrangementskomiteen gjorde som vanlig en flott jobb og alt var på stell. Både før, under og etter - såvidt undertegnede vet. Nå var ikke akkurat bollene varme lenger da vi kom så langt, men hva gjør vel det så lenge de smaker godt! Premietrekningen etter løpet foregikk også uten dramatikk, ingen krangling om gevinster og ønske om bytte denne gang - enkelte av vinnerne ble til og med applaudert av de andre, slik skal det være!

Ute i løypa var det usedvanlig mange papparaziaer å spore i dag... mon tro hvor de kom fra alle sammen? Det er en prøvelse å skulle smile pent til så mange fotografer mens man innbitt forsøker å perse på trått vinterføre!

Neste parksprint er 13. mars. Da krysser vi fingre og tær for at det ikke er fullt så kaldt lenger! For øvrig at alt foregår på vanlig måte, som i dag :) Takk til dere som står bak, som jobber der ute i bitende kulde og som tar vare på alle oss gærninger som absolutt bare MÅ ut og løpe ;-)

Alle bilder: Silja Svanstrøm Amundsen
Øverste bilde: en fargerik debutant Hilde Marie Fremstad!
Bildene under viser Daniel Pinchasik, muligens noe sparsommelig kledd for anledningen - men han løp fort!
På neste bilde ser vi at Parksprint slett ikke er noen spøk - det går til tider hardt for seg! Andreas Krohg Stabell sliter for å holde seg oppe, mens Andreas Högfeldt derimot (godt kledd for anledningen), benytter muligheten til å avansere. Det var med andre ord dramatikk i glattsvingen i dag!Kommentarer

 1. Vops! Var det Andreas H som dytta Andreas KS eller? En frekk indre, og vekk me´n!!

  Herlig rapport Marianne. Vi håper veldig på varmere vær i mars.... Og at sola står litt høyere, så man kan se mer av kontrastene på skjermen. Og, i tillegg at de som skal løpe 1 rundern bruker over 5 min! For et stress med start og mål omtrent samtidig:-)

  SvarSlett
 2. Dere mangler jo bilde nr 1 som viser at Daniel, som da ligger først i løypa, sklir rett ut; det så for meg ut som at han ikke en gang viste at han skulle svinge til høyre! Dernest faller Andreas (nr to i rekken) og Andreas H sørger for å avansere fra 3' til 1' plass. Utrolig morsomt skue! Jeg kan poste seriebilde nr.1 på FB så kan dere se det der.

  Debutanten sto frem som rene modellen på dette bildet; Moods of Norway burde takke henne for en meget bra fremstilling av lue/skjerfkolleksjonen deres!!! :-)

  Morsomt å se på; og bra skrevet Marianne!!

  SvarSlett
 3. Selvfölgeli ropa jeg först til Daniel att löypa går rett frem og sen dytta jeg Andreas KS X)

  SvarSlett
 4. Makan til dramatikk altså!!! Hva skal man med detektimer og all slags annen spenning, når man har Parksprinten??

  SvarSlett
 5. Is this about me slipping in the first round? I didn't know we had to turn that early already! Would be fun to see that on a picture!

  SvarSlett
 6. I Think the picture can be seen at kondis.no, Oslo area. Maybe Silja can provide the direct link?

  I Think we will have to set up a video camera in the curve!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar