Ny ventil for skrivekløa

Jeg har som mål å ikke forurense denne bloggen altfor mye med min voksende mage, så jeg forsøker begrense meg!  Denne bloggen skal nemlig omhandle løping for det meste, spesielt Camping i parken.  Noen personlige ting fra meg vil likevel komme gjennom, men jeg forsøker altså å begrense meg. Det betyr at dere vil få høre mer fra Kristine, Lisa G, Marianne og Lise Marit her - og mindre til meg (men sikkert mer enn nok fra meg likevel!)  - fram til jeg er i gang ígjen med løping i sommer.

Og, da trenger jeg selvsagt en ny ventil; Jeg har nå en midlertid blogg på I form som du kan følge, om du ønsker å lese litt mer om min gravide tilværelse. Her er det fokus på trening i svangerskapet, som vil gå over til barseltrening i mai/juni og ikke minst opptrening til høstens løpsesong. Jeg blogger for I form i forbindelse med mitt første løp etter fødselen; I form løpet 18. juni.  Oppfordrer flere jenter til å bli med her, forresten! Det er en lagkonkurranse også - vi skulle ha rikelig med jentemateriale til å greie et eller flere slike lag. Skriv i kommentarfeltet og foren dere!

Kommentarer

  1. Ja altså, kolliderer med et annet viktig løp... og valget er tatt (hjælp!)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar