Glissent i parken

Gikk jeg glipp av årets salg på Steen & Strøm? Tidenes fotballkamp på TV? Hadde alle skolene i Oslo foreldresamtaler samtidig? Hvor var alle sammen?!

I kveld var vi tre tapre sjeler på Treningscamp. Jeg hadde med meg en ny mann på laget: Svein. Og som vanlig, hadde jeg skrytt campen opp i skyene. «Vi er en god gjeng som løper i parken HVER uke. Treningscamp blir ALDRI avlyst», etc, etc. Klokka 20 (vi tror klokka var 20) sto Svein, Andreas H og jeg ved startstreken. Ingen hadde klokke, så vi måtte flyge på feelingen. Etter en felles runde med oppvarming, kasta vi oss ut i det.

Det ble seks parksprintrunder, som vanlig. Det var hardt å løpe med to gutter, men samtidig fint å trene uten klokke for én gangs skyld. Litt filmsnakk (David Lynch og Coen-brødrene) ble det også tid til i pausene. Nykommeren Svein overlevde med glans, Andreas gruste oss, og jeg viser stabil form. En god trening på oss alle tre, med andre ord!

Nå lurer jeg fælt på hvor dere andre var? ;-)

Kommentarer

 1. Jeg var hjemme i sofaen, forkjølet og i ferd med å miste stemmen....noe som vil være meget ubeleilig da jeg skal ha foredrag på lørdag; ergo: gyldig fraværsgrunn ;-) MEN, jeg kommer sterkere tilbake!!! Det lover jeg! Silja :-)

  SvarSlett
 2. Å nei! Helt klart gyldig fraværsgrunn. Bli frisk! Og lykke til på lørdag. Håper å se deg igjen snart :-)

  SvarSlett
 3. Jeg så Knut Reiersrud live! Tidenes gitarspiller, helt rått! Har ro i sjelen til tross for at kroppen ikke fikk kjørt seg.

  SvarSlett
 4. Hehe, her strømmer det jo på med svært gode fraværsgrunner. Hørtes hyggelig ut med både Sognsvann og konsert :)

  SvarSlett
 5. Helt forferdelig å gå glipp av beste treningsøkten i uka. Jeg lå hjemme med feber og frøys og svetta om hverandre....AF

  SvarSlett
 6. Jeg hadde også gyldig gunn, for det må man tross alt ha for å ikke komme på treningscamp!! Skrivekurs med Hanne Ørstavik - nesten like krevende som en skikkelig treningsøkt :) Sees på onsdag førstkommende!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar