Firerbanden slo til igjen - på lørdagslangtur!


Banden denne lørdagen bestod av Vemund, Kristine, Marianne og Mikko - som deltok for siste gang i TC-sammenheng. Neste uke flytter han hjem til Finland. Derfor flagger vi for ham i dag, som takk for treningsfellesskapet og lykke til videre!

Med vår medbragte GPS og tidtaker Vemund regnet vi oss fram til ca 30 km totalt i dag også, litt varierende avhengig av hvor lang vei den enkelte har til og fra parken. Mikko, ultraløperen blant oss, løp faktisk kortest, fordi han bor så nær parken :)

Vi satte nesa mot Bygdøy og Huk i første omgang. Her skulle vi fotograferes, men siden batteriet på Kristines mobil sviktet oss, må dere nøye dere med å se oss for dere i deres indre, der vi poserer ut mot havet i vinterlyst landskap - et vakkert syn ikke sant?
Og siden vi hadde en finne blant oss, tenkte vi det kunne være hyggelig med et isbad når vi først var ved stranden. Men da finnen selv vegret seg for det, lot vi andre det også være, av hensyn til Mikko.

Fornebu var neste mål... Bortsett fra en litt kjedeligere transportetappe langs E18, ble det en fin runde totalt. Og det var greit å løpe hele veien, godt brøytet og ikke altfor glatt. Og ikke altfor mye folk, siden vi er morgenfugler og starter så tidlig :)

Nest lørdag er ett alternativ å løpe opp mot Sognsvann og i traktene der. Men som vanlig har vi alltid en demokratisk avgjørelse blant deltakerne før avspark, så ingen vet sikkert hvor vi kommer til å løpe før vi har bestemt oss. Det eneste som er sikkert er at det blir langtur neste lørdag også!

Helgen deretter satser vi på lang langtur på søndagen. Så hold av! Søndag 6. mars, med avgang som vanlig fra Frognerparken kl 10.
Og det er plass til mange mange fler på disse turene!!

Fortsatt god helg, dere!

Kommentarer

 1. Hørtes ut som en helt herlig tur!

  SvarSlett
 2. Det var det også! Ser vi deg igjen Marit? Hadde vært kjekt! Men håper du får deg noen turer også uten oss :)

  SvarSlett
 3. Jeg håper å kunne bli med dere 6. mars! Blir det samme ruta som sist?

  SvarSlett
 4. Så trist at Mikko forlater oss!! Flott at du æret han litt ekstra Marianne!!

  Marit: Vi må snart legge rute for galskapslangturen ja... Jeg skal få skrevet et innlegg - det er dere som deltar som bestemmer:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar