Babyjogger

Jeg(/vi) har en slik


Skriver "Jeg" fordi det var jeg som dro til Jessheim for å kjøpe den (brukt), og det var selvsagt også jeg som i utgangpunktet ønsket å kjøpe den og nok jeg som har brukt den mest. Det er også jeg som ønsker meg/oss en ny. 

Det er imidlertid ingenting galt med den gamle babyjoggeren, det eneste er at de nye modellene nå har nedfellbar rygg til babyen - slik at den kan brukes tidligere (altså med yngre baby) enn den vi har kan. Og, jeg skal ikke akkurat ha lang permisjon, Tårnfrid som jeg er. Derfor, ny babyjogger kjøpes til våren/sommeren - slik at jeg kan få trent på dagtid, UTE. Men, jeg må også selge den vi har - det er ufravikelig krav fra mannen. Så, noen som trenger en super joggevogn til baby 6 mnd+? Ta kontakt:-)

Om du ikke allerede vet det, BABYJOGGER er den ultimate joggevogna. Lett, stødig, enkel å legge sammen (/ta av hjul) - du finner seriøst ikke en bedre joggevogn!  Har du løpt med vanlig sportsvogn før er dette 5 divisjoner opp, minst. Æresord, kors på halsen og ti kniver i hjertet.Kommentarer

 1. Hei,
  Er redd jeg har har skuffende nyheter til deg. Vi bestilte babyjoggeren du har lyst på, men ble ganske overraska da vi kom for å hente den på Løplabbet. Det går ikke an å legge ned ryggen! Det var modellen som ble produsert i mellom den du allerede har og den du vil kjøpe nå, som hadde det. Den er umulig å få tak i. Vi kontaktet alle forhandlere i Norge og Sverige, vi var til og med i kontakt med produsenten i USA. Ingen hadde vogna med nedleggbar rygg. Hvorfor det er sånn kan vi ikke fatte og begripe. Vi har ikke fått tak i den brukt heller. Vi har løpt med vanlig vogn i hele høst og vinter. Vi har en Easywalker sky med et hjul foran. Har løpt både med bag og sittedelen. Vi har hatt den med på turer helt opp mot 20 km, samboer har løpt med den i 4:30 tempo på flate strekninger. Det fungerer greit, men vi gleder oss til trollet vårt er stort nok til at vi kan kjøpe babyjogger uten nedfellbar rygg når våren kommer.
  :-) Laila

  SvarSlett
 2. Æsj! Så dårlige nyheter:-) Men, takk - jeg skal ikke skyte budbringeren!

  Montro om jeg må klare meg med Sportsvogna fra Phil&Teds de første månedene. Ikke akkurat like lett å rulle som Babyjoggeren, meeeen...

  SvarSlett
 3. Hei Laila:-)

  Hvordan er dekkene på den nye performance 2010 modellen? synes de ser ut som de tåler mindre pga færre eikerter samt tynnere dekk? Tåler den å bli brukt på annen vei enn asfalt?

  Mvh Bente:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar