TC-bord på fredag!

Ganske sent å arrangere julebord i januar, så vi kaller det Campens nyttårsbord tror jeg! Det var 13 stk som svarte at de gjerne ville bli med, da jeg spurte i desember. Nå er det kun 8 som har stemt over de foreslåtte datoene, og fredag gikk av med en knepen seier. Dere som blir med må gjerne etterlate et lite spor i kommentarfeltet, så får dere mail om hvor (ikke avgjort ennå, så det er fritt fram for å komme med forslag i kommentarfeltet). Du er selvsagt
 velkommen selv om du ikke har stemt - men du må skrive i kommentarfeltet for å få mailinvitasjon. OK?

Det er viktig å være sosiale!! Vi ses på fredag:-)

Kommentarer

 1. Ånei, på fredag kan jeg ikke :( Men håper dere får en veldig hyggelig kveld!

  SvarSlett
 2. Jeg kan og kommer!

  SvarSlett
 3. Å så synd, jeg kan ikke på fredag :( Ha det kjempehyggelig!!

  SvarSlett
 4. Jeg har kraftige abstinenser etter å ha gått fra daglige restaurantbesøk til en brødboks uten brød.
  Kan derfor tenke meg å få en invitasjon til fredagens kulinariske eventyr.

  SvarSlett
 5. 19:30 fredag demokratisk avgjort:-)
  Ses!


  Skriv i kommentarfeltet om du vil slenge deg med!

  SvarSlett
 6. Kan jeg få invitasjon på mail? :P

  SvarSlett
 7. Lise M har fått invit, og jeg skal gjerne sende deg også Andreas - men jeg vet ikke at jeg har mailadressen din... Kan du sende en Mail til treningscamp@gmail.com?

  SvarSlett
 8. Vi er 8 stk sålangt, men bare send en mail til TC om du vil slenge deg med.:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar