Sesongdebuten...

Blir 18. juni! JENTELØP! Ca en måned etter termin, og det sier seg vel da selv at det blir mest gåing på meg. Krysser selvsagt febrilsk alle fingre og tær for at bekkenlåsningen slipper taket, for pt kan jeg ikke engang gå! 

18. juni arrangeres nemlig I FORM-løpet, for første gang i Norge. Det er en stor suksess i Danmark, og nå satser de endelig her også. Man kan løpe 5 eller 10 km, og man kan gå 5. Jeg stiller altså  siste kategori. (Men løper gjerne i motbakkene hvis bekkenet gir klarsignal).Noen spreke jenter som vil slå følge, eller bare mose meg skikkelig? Grip sjansen:-)

I form lokker med:
  • En flott, spesialdesignet løpe-T-skjorte fra ASICS i et svettetransporterende materiale [verdi kr 300]. (teknisk antar jeg...)
  • I FORM Kvinneløps populære rumpetaske i flott kvalitet med spennende nyheter fra sponsorene våre.
  • Siste utgave av magasinet I FORM.
  • Tidtaking med chip og diplom.
  • Startnummer med navn på.
  • Mulighet til å vinne premier for over 50 000 kroner – uansett distanse og tempo.
  • 5 og 10 kilometer avsperrede og offisielt oppmålte løyper.
  • Stort, livlig målområde med forfriskninger, mat, boder med gode tilbud på løpesko, treningsklær m.m.
 
De har ikke åpnet for påmelding ennå, men så snart de åpner er navnet mitt på lista! Nå gleder jeg meg til MIN løpssesong starter! Er så møkk lei av denne invalidetilværelsen:-(

Kommentarer