Rundedamer

Og IKKE runde damer! Tvert i mot fem flotte spreke, tøffe, lekre damer i sin beste alder - i fint driv rundt og rundt parken i formiddag. "Det beste er jo egentlig skravlingen" som en av oss uttalte. Det sier jo også noe om farta vi hadde, men alle var enige om at farta var helt fin den - passet for alle, både med og uten festen fra kvelden før i kroppen ;-)

Siw-Mette, Ingebjørg, Anna, Kristine og Marianne. Vi klarer oss jo fint uten gutta, men duverden så hyggelig det er når de også møter :)


Passe kaldt i dag men litt trått føre etter siste snøfall. Men ære være brøytemannskapet som stiller så tidlig en lørdag morgen bare for at vi skal ha nybrøytet løype!

Da vi skulle forevige oss selv etter turen, streiket Kristines kamera. Men vi trenger ikke bilde, dere vet jo alle hvor godt vi tok oss ut ;-)


Neste lørdag formiddag er det flere av oss som vurderer en Bislett-økt som alternativ til langturen, men det er selvsagt alltid mulig å stille i parken kl 10 likevel! Kanskje lurt å avtale med noen på forhånd eventuelt? På Bislett starter vi kl 12 og løper en 10 km-"konkurranse". Best å være der før 12 for oppvarming:-) 

God helg!

Kommentarer

 1. Veldig hyggelig og inspirerende tur, damer! :-)

  Bislett for meg neste lørdag, og håper å se flere der!

  SvarSlett
 2. Spreke damer i parken, som vanlig!

  SvarSlett
 3. blir dessverre ikke Bislett på meg likevel...men ønsker dere andre som skal dit en bra økt! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar