Poengsankere i januar

Januar er liksom den store forbedringsmåneden. Nå skal alle gjøre de store forbedringene i livet sitt som de har tenkt på og hatt dårlig samvittighet over i ukesvis, med en gedigen topp midt under julefråtsingen. Dette fenomenet er ikke så fremtredende på Camp som det er på slankekursene og treningssenterne, i alle fall er det bare 2 Campere som sålangt er kvalifisert for finalen. Men det er ytterligere to som har sjansen, om de stiller i parken lørdag morgen...:-) (Rop ut om jeg mangler noen av poengene dine!)

Kommentarer

  1. Synes helt klart jeg burde få kredit for ski-konkurranse også ;-) Lol, minst dobbelt så mange poeng som for løp!! Vel, jeg klager ikke altså, jeg skal vel helelr være VELDIG fornøyd med at jeg i det hele tatt kom på januserlista jeg ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar