Mental lykke

Jepp! Selv om kroppen er råtten, i dag er jeg lykkelig mentalt. Jeg har overgått meg selv; trent 3 ganger denne helgen! Det er så lite representativt for dagene mine for tiden, og du verden så lykkelig jeg er nå - i sjelen! Det smerter stadig i bekkenet, men jeg tror jammen sjelen leger kroppen! ( I alle fall delvis).

I går trente jeg som jeg allerede har bloggskrytt av, og siden jeg har trent så ufattelig lite de siste ukene, og i tillegg hadde ingen kjipe programposter denne helgen, bestemte jeg meg for å ta den helt ut. Svømming i morges, og ny økt på Gym Club i ettermiddag. HALLELUJA!


Badet var genialt og fantastisk. Vi dro til Hundsund Grendehus, og svømmehallen der. Tim skrøt fanatisk av denne svømmehallen etter spinningøkta forrige økt. "Det er kjempefint der", x 2 eller var det 3 ganger han sa den setningen mens han sitret som et barn. Måtte jo bare teste ut det, etter så bra omtale. Og, svømmehallen var fin den. Litt mye folk etter hvert, men om man er der ti sharp så unngår man vel det største helgerushbadet. Det ble altså en familieaktivitet, litt trening for meg (16 lengder, juhu!), men det viktigste var likevel; varmt vann for kroppen. Jeg kjente virkelig INGEN smerter i bekkenet mens jeg var i vannet. Jeg lurer på å kjøpe meg en boxer eller noe med innlagt varmtvannsbasseng. Det er sikkert hyllevare hos Björn Borg det. Eller, hva du tror dere?

Etter badinga dro vi hjem og fylte opp med litt energi, før det ble vintersport på TV, akebrett ute for gutta og litt jobbing for meg, kjekt med hjemmekontor. Det blir en hektisk uke på jobb nå, så greit å få unna noe på søndag. Deretter, nytt besøk på Gym Club. Jeg var litt skuffet over at jeg ikke ble støl etter gårsdagens styrkeinnsats, så jeg bestemte meg for å kline skikkelig til. Her skal det svi!   4 ulike armøvelser med 10 reps og 3 serier, og det dirret i musklene på siste serien da jeg økte motstand. Herlig! Deretter ryggen, siste serien med 10 kg ekstra - grusomt:-) Er deilig sliten nå, og føler meg så mye bedre mentalt sett. Det gjør stadig vondt, men nå er jeg i alle fall ikke også deprimert fordi jeg ikke får trent. Bra deal, for vondt ville jeg jo hatt uansett.

Er det forresten noen som vet om man har en eller annen hormonell greie som gravid som gjør at man ikke blir støl? Jeg ble nemlig heller ikke støl etter spinninga forrige uke, og jeg har altså ikke spinnet siden forrige graviditet... I går trente jeg altså ganske hefiig styrke på armene, og forventet lange, umedgjørlige armer i dag. Men, de kjennes helt fine! 

Og, en ting til - hvor finner jeg lange, tekniske treningstrøyer. I dag tyvlånte jeg mannens SRM-trøye, i håp om at den skulle ha plass til en liten elefant. Passformen passet ikke til elefanten, at all.  Spam meg med fine trøyelinker! Denne rosa er jo fin f.eks, men hvordan kan jeg vite at den er lang?

Kommentarer

  1. Tror jeg får teste Hulsund jeg også. Takk for tips.

    Tror man kan finne diverse treningstøy for gravide mager på nett. Ebay har alt! hihi

    SvarSlett
  2. Godt du er litt bedre, hvertfall. Og shopping hjelper også!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar