Like drakter

Endelig, vi har fått napp hos Adidas til å lage like drakter til løpssesongen begynner! Dette er for at vi lettere skal kunne finne hverandre, øke lagfølelsen og gjøre livet lettere for heiere og fotografer!  Jeg har designet et par varianter som jeg har hatt på "høring" på facebook gruppa til Campen. Jeg presenterer her derfor kun to ulike varianter som ser ut til å ha overlevd facebookstemmingen. (Den grønne varianten vises med to ulike varianter hva gjelder lengde på over- og underdel).
Priser kommer jeg tilbake til, jeg antar det avhenger litt av hvor mange vi skal ha. De har lovd oss en god deal, det er foreløpig alt jeg vet. Det skulle i alle fall bety at det er billigere enn kjøpt løst i butikken. Husk også at man kan bruke super (kort eller lang) trøye under disse skjortene når været er kjølig!  Det jeg trenger å vite er omtrent hvor mange som ønsker å kjøpe en slik, så fint om du skriver litt i kommentarfeltet om fargepreferanse og om du tror du vil ha både over- og underdel, eller bare overdel. Jeg lager ikke poll på denne, fordi jeg vil luke ut Donald Duckere som syns det er morsomt å stemme for moro skyld, men som ikke skal kjøpe uansett. Håper på forståelse for det!

Denne drakten blir selvsagt gull verdt i Holmenkollstafetten når dere skal veksle, men min jobb som fotograf i Sentrumsløpet og evt Oslo Maraton blir lett som en lek med disse!


Kommentarer

 1. Utrolig kult Siri!! Dere blir nok så fine.

  Også Adidas og da.. Nå har jeg blitt frelst også- men ikke testa tempo enda da..

  SvarSlett
 2. Dette blir bra. Jeg stemmer for den grønne varianten nede til venstre. Jeg vil gjerne ha både over- og underdel. All inn!

  SvarSlett
 3. Jeg tror jeg har gjort en veldig god utredning på FB om mine synspunkter og sier derfor bare: jeg foretrekker sort/orange og jeg kunne tenke meg singlet (+ kansjke også tights lik den på de øversete bildene). Silja :-)

  SvarSlett
 4. Jeg viser til Siljas utmerkede utredning og stemmer også for sort/orange. T-skjorte og tights-shorts som på bildet over :)

  SvarSlett
 5. Jeg stemmer for den grønne nede til venstre, men jeg overlever også i sort og orange med tights.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Jeg stemmer for sort/oransj. Tights og helst singlet overdel (blir så for innmari varm!).

  SvarSlett
 10. Jeg stemmer for den Sort/orange.
  Singlet(den uten armer) og tights :)

  SvarSlett
 11. Løp jo de fleste løpene i 2010 for Treningscamp og har planer om å gjøre det i 2011 også, så det hadde vært litt kult med Treningscamp drakt. Stemmer på orange og svart. Trøye med armer og shorts.

  SvarSlett
 12. Jeg stemmer for sort/orange. Trøye med armer og tights.

  SvarSlett
 13. nå har ikke jeg noe stemmerett her, men komboen sort/orange synes jeg også helt klart er finest.

  SvarSlett
 14. Det ser veldig ut som svart/orange vinner. Så, da er spørsmålet bare hvor mange som vil ha hva. Jeg forsøker oppsummere det etter kommentarene her og på facebook, og sender mail til dere alle.

  Hvis du ikke er registrert på medlemslisten sliter jeg med på sende deg mail, antakelig.. hint hint!

  Priser blir innhentet straks:-)

  SvarSlett
 15. Ønsker ett sett, oransje/sort, med singlet og tightsshorts

  SvarSlett

Legg inn en kommentar