Låsning får sin løsning

Hvem skulle trodd en diagnose skulle være en god ting? Ikke jeg i alle fall! Men i dag har jeg fått en diagnose på trøbbelbekkenet mitt, og gudbedre så lettet jeg er nå. For det første, jeg har bekkenlåsning - såpass alvorlig at jeg har fått treningsforbud de neste dagene.  Men, det fins lys i tunellen - hvis jeg er flink (og sikkert også litt heldig) - kan jeg trene helt frem til fødsel som sist. Men, da må kiropraktoren knekke det fastlåste bekkenet litt opp, og dernest må jeg gjøre noen øvelser. Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang med de øvelsene! (Jeg fikk de ikke i dag, fordi jeg skulle hvile. Stønn). Men: Bedring here I come! Dagens spinningøkt utgår definitivt, jeg sørger ikke veldig over det - fordi jeg ikke er særlig spinningfrelst men mest fordi jeg tror jeg kan spinne mer enn nok de neste månedene...

Jeg har hatt smerter ganske lenge nå, men de siste to ukene har det bare tatt helt av. Etter forrige onsdags invalideCamp i parken var jeg fullstendig gåen dagen etter.  Siden det ennå er lange fire måneder igjen to go, så jeg temmelig mørkt på den nære framtiden. Derfor er det en utrolig lettelse å nå ha oppsøkt hjelp, og å ha fått denne diagnosen som tross alt har en løsning. Ikke alle diagnoser har det. 

Så, hvis morgendagens knekking går fint er jeg kanskje i parken på invalideCamp igjen:-) Og det blir mer GymClubtrening på meg også, bare ikke i dag.


Kommentarer

 1. Høres vondt ut, så jeg får bare krysser fingrene for deg.
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Av egne bekkenhelveteserfaringer kan jeg bare anbefale å øyeblikkelig stoppe med all aktivitet som fremprovoserer smerter (for guds skyld unngå løping/rask gange), for det blir ikke bedre - det kan bare bli verre. Sykling funket for meg! Lykke til hos kiro!

  SvarSlett
 3. Takk:-)
  Det er altså låsning, og ikke bekenløsing som mange sliter med. Slik jeg forstod det var utsiktene veldig gode, og jeg gleder meg til å kunne gå, sitte osv tilnærmet normalt. Det var kiros ord at jeg kunne trene hele svangerskapet, ikke mine:-)

  SvarSlett
 4. Av egen erfaring kan jeg si att bekken... eller kanskje ikke :)
  Men en sak vet jeg, att vila er den absolut töffeste treningen. Lykke til med allt!

  SvarSlett
 5. Nå var jeg spent på erfaringen din Andreas! Og jammen kom du med gullord:-)

  SvarSlett
 6. Jeg har veldig god erfaring med kiropraktor. Hadde bekkenløsning under siste svangerskap og slet med dette i 4 år etterpå før jeg fant ut at jeg skulle oppsøke kiropraktor.Det var som et mirakel å få behandling der!

  SvarSlett
 7. Godt med løsning på en kjip greie! Håper virkelig dette funker, så du kan få trent igjen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar