Jula varer helt til påske...

...derfor er det slettes ikke rart å ha TC-julebord når det nærmer seg februar. Gøril, Anna, Siri, Vemund, Heming, Andreas, Andreas og jeg gikk for asiatisk postjulemiddag på Majorstua i går. Og hadde jeg hatt bare bittelitt bloggvett, hadde jeg jo notert meg og tatt bilde av alles antrekk og kastet terning som Jan Thomas. Men jeg overlater «dagens outfit»-innleggene til Siri og løpeskjørtene hennes, og understreker i stedet at TC-julebordet for 2010 var utrolig hyggelig! Fint å se hvordan folk ser ut når de ikke har på seg tights og buff i parkmørket, og fint å snakke om noe annet enn løping (vi snakka vel strengt tatt en del om det i går også).
På restauranten fikk dessuten Siri blomster og boka «Løping: En verdenshistorie» som takk for super innsats med campen (Heming har tatt bildene). Vi skulle jo gjerne gitt henne gaver hver onsdag, men da hadde hun sikkert blitt så flau at hun hadde kutta oss ut. Heldigvis ser det ut som Siri synes vi er en morsom gjeng:
TC-julebord anbefales, altså! Nå er det cirka ett år til neste gang, men vi drar gjerne ut og spiser igjen snart. Og forhåpentligvis blir vi en god gjeng på trening på onsdag. Fortsatt god helg!


Kommentarer