Jeg trener, altså er jeg - eller hvordan var det igjen?

Yes, endelig en god treningsuke å skrive hjem om! 

Mandag: Gym Club elipse og styrke på armer, rygg og sideflesk. Kjører på med styrke nå, trenger et løft for ryggen og armene. Siden jeg uansett ikke blir støl i denne hormonboblen jeg lever i, er det bare å la det stå til. Helt til musklene skjelver av utmattelse. Deilig. 

Torsdag: Gym Club økt nr 2. Omtrent som den første, men jeg forsøker å variere i alle fall noen av styrkeøvelsene, slik at de ikke blir klin likt. (og dermed kjedelig etter hvert). La på utfall blant annet, og selv om jeg ikke har gjort det på år og dag, null stølhet i setet:-) Ipoden var tom for strøm; dvs ingen kul musikk på øret. Hva gjør man da, jo plugger øregreia inn i elipsemaskina og får dagsrevyen. Du verden for en undeholdning. Jeez. Har ladet greia nå ja.

I dag var  jeg tilbake på Gym Club, date med Silja. To stk gutter i barnepassen, to stk mødre på spinning. Jeg er på ingen måte spinningfrelst, men det gikk bedre enn sist. Syns jeg fikk litt mer kraft i tråinga og mer fres på pulsen. Neste gang blir det nok halleluja i 50 minutt! Etter spinninga henta jeg poden fra oppbevaringa og tok han med på litt styrkeøvelser for armene. Han syns det var gøy, så neste gang vil han sikkert heller være i studio enn i barnepassen. Veldig smart trekk Siri... not.


I morgen blir det evt bonusøkt! 

Nå venter jeg på morgenjoggrapport fra Marianne, og julebordsreferat fra Lise Marit. Takk for en hyggelig kveld i går. Bambus var bra, og jeg var så heldig å få gave! Mer om det litt senere...

Kommentarer

 1. gleder meg til halleluja :-)

  SvarSlett
 2. Dere er jo superflinke! Pang der satt min dårlige samvittighet for å ha droppa Sats i ettermiddag... Men nå er morgenrapporten lagt ut, og Kristine og jeg er oppdatert på alt som skjedde på julebordet i går kveld. Vi forventa masse sladder fra gutta men det vi fikk var ikke mye å skrive hjem om, nei! Men regner med det var hyggelig okkesom :)

  SvarSlett
 3. Det var hyggelig Marianne, du skulle jo vært med selvsagt!

  Veldig bra av gutta å ikke sladre på oss:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar