Holmenkollstafetten 2011

Så var det endelig på tide å tenke på Holmenkollstafetten igjen. Datoen er 14. mai 2011, og de som er med på laget må holde av både ettermiddagen og kvelden. Det blir først litt hurtig løping, og deretter samling til lystig lag!

Følgende løpere har meldt sin interesse for å løpe for Treningscamp i Holmenkollstafetten og har en garantert plass på laget:

Maria (hovedansvarlig - takk til Maria!), Kristine, Yvette, Pia, Astrid, Hanne, Pål, Mikko, Christopher, Andreas, Régis, Hege B., Lise Marit, Reserve: Silja

Hvis ditt navn er nevnt ovenfor og du ikke har mottatt en email fra Maria, ta kontakt.

Ta også kontakt hvis du IKKE står nevnt ovenfor, og du synes dette høres fristende ut! Du er hjertelig velkommen uansett nivå! Vi trenger fortsatt flere løpere, og det er veldig greit å ha flere reserver.

Deltakelsen koster penger, og dette må laget dekke selv. Kostnaden blir 183 kroner per person, noe vi håper er overkommelig for de fleste.

Litt om stafetten: 15 etapper a 400 m - 2.400 m, totalt 18 km. Den lange på 2.4 km går i nedoverbakke, de tyngste etappene er opp til Slemdal og Besserud på ca 1,8 km hver. ALLE kan løpe en etappe i Holmenkollstafetten!

Kommentarer

 1. Skal skynde meg å sjekke hvordan det blir med bedriftslag på jobben i år; er det usikkert blir jeg helt klart med på camperlaget!!

  SvarSlett
 2. Bra! Det går jo også an å løpe for to lag...

  SvarSlett
 3. Jeg blir med som lagets heier og fotograf! Og, kanskje kan jeg bli med på kvelden:-) Litt usikkert bare, og lit utenfor min kontroll.

  SvarSlett
 4. Også bra! Og vi forstår jo at det er vanskelig å garantere oppmøte midt i mai... Vi andre derimot, vi har ikke like gode unnskyldninger.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar