Folksomt i parken, nyttårsforsetter?

Så utrolig hyggelig å møte så mange Campere i parken i kveld igjen! Hele 15 stk?
Det er lenge siden vi har vært så mange, i alle fall som jeg har vært med på! Ikke var det grusomt kaldt heller, 3-4 minus. Føret derimot var nok ganske krevende, litt løssnø gjør det tungt - men det er heldigvis ikke glatt. 


De raskeste løp 5 intervaller a 1 km, mange fant snarveier - som kanskje var ekstra tunge pga snøen. Det er bra styrketrening:-)

Andreas H, Andreas, Anna B, Astrid, Elin S, Ellen (NY), Christopher (NY?), Gøril, Kristine, Lisa G, Marianne, Marit J, Mikko og Siri da. (Jeg tror jeg mangler ett navn... som vanlig)

Mange møtes allerede på lørdag igjen, kl 10 samme sted; i parken. Da er det rolig skravleløping, der Marianne og Kristine blant annet skal legge taktikken for sin debut i Ringeriksmaraton. (Nå blir de nok sinte på meg, for det var visst ikke helt endelig bestemt ennå - men, nå kan de jo ikke trekke seg!?)


Søndag er det Parksprint kl 12, før vi igjen drar i gang en ny treningsuke.  Det blir snart satt opp dato for ny innendørs økt på Bislett - og vi skal også en dato for det utsatte julebordet:-) Følg med på bloggen!

Kommentarer

  1. Oj så sint jeg er :) var vel det siste vi sa til hverandre i kveld, at dette skal det ikke stå noe om i bloggen haha! Men nå er det gjort og ingen vei tilbake (hvis vi ikke finner en snarvei et sted da Kristine). Godt forpliktende, takk for det Siri :) Men ikke glem at folk flest heldigvis fort glemmer det de leser ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar