Bislettmoro

I dag var det klart for Bislettmila, innendørs! Høyst uoffiselt arrangement, initiert av mosjonisten alias Espen. Moro med slike stunts, det er jo helt dødt i det offisiele løpeOslo på vinteren. 

Jeg hadde forlovd meg som fotograf og heier. Det ble imidlertid fryktelig tett program fra morgenen med egen trening, møte, dusj og lunsj, så jeg ankom Bislett 12:01 eller 02... og jeg så ryggen på løperne i det de startet. Så, det var sjansen til å forevige hele feltet samlet, før alle ble rødsprengte i toppen. Jaja, uprofft arrangement får tåle uproff fotograf!! 


Med poden på slep (i sandgropa for det meste), må også dessverre fotografens fokus deles mellom de som kommer løpende, podens posisjon og retning samt sprinterne som trente der vi stod. Med andre ord, mulittasking på høyt nivå. Ingen store skader heldigvis, og poden ville slett ikke hjem - en stor sandkasse var visst akkurat det han lengtet etter nå i vinter!

Jeanette og Heming i tospann

Bengt og Vemund, varig forhold

Espen drar lasset med de über kule Haileskoa sine

Andreas (fyllesjuk) og Tonje (nabo & ansvarlig mor)

Espen forsøker å henge?

Christopher sliter etter lang sykdomsperiode

Tonje i fint driv

Andreas, i ikke så fint driv....

Bengt og Jeanette, og en hel haug med andre:-)

Noen fornøyde deltakere i mål, ved sandkassen

Dere som var med på gjetteleken, hvordan gikk det med tippinga?


Dagens kommentar ble forøvrig levert av den feite mannen (ref De Lillos):"Dere må løpe i andre bane når dere løper så sakte." Jeeeez, de som stod der da han leverte denne replikken løp stort sett under 40 min på mila. 

Kommentarer

 1. Dritkult ;-) Skulle gjerne vært med men her måtte vi prioritere skitrening; og i dag var det NYDELIG å være ut så i ettertid hadde jeg nok ikke byttet mot Bislett nei.... :-)

  Ser ut som det var stor stemning og det ser unektelig morsomt ut!!! :-) Sprek gjeng! Silja

  SvarSlett
 2. Dette bekrefter bare det jeg vet: man angrer mer på det man ikke gjør enn det man gjør... :) men jeg holdt meg i bane 2 og løp IKKE under 40 min, et par timer senere på ettermiddagen!

  SvarSlett
 3. Dette bekrefter bare det jeg vet: man angrer mer på det man ikke gjør enn det man gjør... :) men jeg holdt meg i bane 2 og løp IKKE under 40 min, et par timer senere på ettermiddagen!

  SvarSlett
 4. HeHe Siri Vet du hvem den "feite" mannen var? Det var han som arrangerte stafetten på Ekeberg som vi nesten vant!

  SvarSlett
 5. Haha!!
  Det er kke pent å oute folk på den måten Heming! Må jeg skrive om nå?

  SvarSlett
 6. Vi vet at det er offentlig hvis du skriver noe på en PC....men det er bare å innse ALT er offentlig så lenge du eksisterer.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar