Au, au, au

I dag kom jeg meg ENDELIG til Gym Club og treningssenteret. Tok poden i vogna og ploget meg vei nedover Hoffsveien, tenkte med gru på returen oppover. Det kan ikke ha vært så mye snøfall i natt, men det var definitivt nok til å gjøre vognkjøringa tyngre. 

Etter å ha levert poden i barnepassen for litt leking, var jeg klar for 30 min ellipsemaskin. Med skihopping på skjermen foran. Jeeeeez. Snakk om timing, forrige gang var det eurosport og dart... Hvorfor kan det ikke være noe interessant sport på TV når jeg først er plassert rett foran en? Vel, vel. Jeg fikk "løpt", pulsen var fin og det var tungt. 30 min kondisjonstrening er åpenbart hardt for denne invalide kroppen nå, men - jeg kom meg gjennom uten særlig mye smerter og var klar for siste bolk: styrke.

Jeg har tenkt på at jeg nok er i dårligere forfatning og trenger å få litt mer støttemuskulatur i kjernen på plass, så jeg trente spesielt ryggen og magemusklene på siden. Skulle selvsagt gjerne også trent for fullt med mageøvelser, men det er liten vits all den tid de framre nå er delt de neste 4-6 månedene.  Jeg fikk også kjørt noen heftige serier for armene, og gudene skal vite at det nødvendig, akutt nødvendig. Ser fram mot å få noen skikkelig ømme og støle muskler i morgen og mandag, og så lenge det enn måtte vare. Neste økt blir jeg litt mindre støl etter, det er trøsten!

1 time ble det omtrent, og det føles veldig godt å ha gjennomført. Hvorfor skal det være mye tyngre å gå på treningssenteret framfor å dra ut på løpetur? Vel, jeg vet selvsagt svaret - men håper å kunne få stilt om litt i hodet mitt, så det ikke er så høy dørstokk framover. Jeg trenger virkelig dette! 

Må betale høyt nå i etterkant da, er hundre og dritvondt i bekkenet nå. Blir ganske motløs, men jeg trøster meg med at jeg ikke hadde vondt mens jeg trente - så jeg tror ikke treninga er problemet. Sikkert gåturen til og fra! Det kan også hende jeg ville hatt så vondt nå uansett hva jeg hadde gjort eller ikke gjort tidligere i dag. I morgen er atter en ny dag, og det er "bare" 120 dager eller noe til termin....Hu hei som det går! Paraolymic neste for meg.

Kommentarer

 1. Flinkis;-) men er det slik å forstå at bekkenet er låst og det lar seg ikke knekke opp fordi du er gravid?? Så du må gå med låst bekken til "the end" liksom? Det er jo skrekkelig smertefult med bekkenlåsning så det er ikke akkurat drømmesituasjon nei!! Lykke til!! Silja

  SvarSlett
 2. Neeei, altså det er låst - og så knekker dama det opp. Og 24 timer senere må det knekkes opp på nytt.
  Så, jeg er ikke sååå optimistisk.

  Jeg har ennå ikke fått lov til å begynne med spesifikke øvelser liksom - tre uker med to ganger knekking i uka er jeg forespeilet. Før jeg får lov til å muligens se på øvelser... Bare fire måneder to go:-)

  Eier ikke galgenhumor.
  At all.

  Gym Club date snart Silja? plis?

  SvarSlett
 3. Hei!

  Din blogg er svært interessant for Sportsbloggen.com og vi ønsker å hjelpe deg med å bytte plattform fra den du benytter nå og over til Sportsbloggen.com, en plattform laget spesielt for deg som blogger om sport og friluftsaktiviteter, eller er idrettsutøver selv.

  Hos oss kan du velge blant over 100 ulike design for sport (mange perfekt for deg), du kan laste opp ditt eget design, samt legge til tøffe applikasjoner som video og bildegalleri, Facebook Liker, del med andre, Disqus Comments, +++
  Systemet for å oppdatere er Wordpress CMS.

  I tillegg hjelper vi deg også med annonseavtaler og du beholder 100 % alle inntekter fra dine avtaler selv!

  Interessant?
  Sjekk ut http://sportsbloggen.com og/eller send en epost til post@sportsbloggen.com
  Vi hjelper deg gratis med det du måtte ønske i forbindelse med en flytting!

  Mvh
  Altberger
  Admin
  Sportsbloggen.com

  SvarSlett
 4. Stå på Siri!! Dette har du hørt ett hundre tusen ganger i det siste, men jeg sier det nå likevel igjen jeg: Premien for dette løpet er så stort!! Skjønner godt din frustrasjon, hva er vel livet uten løpingen? Men om noen måneder er dette glemt :)) Vi heier på deg!

  SvarSlett
 5. Uff Siri, dette høres utrolig kjedelig ut. Riktig god bedring!

  (Men du, skihopping er da det beste av alt, hva snakker du om?!?)

  SvarSlett
 6. Ingen kommentar Astrid...

  Marianne: Det er leeeenge til det betaler seg. Jeg er eier ikke tålmodighet, vil ha betalt NÅ! :-)

  SvarSlett
 7. Jeg er sjokkert, har de ikke flere kanaler på ellipsetv-en??

  God Bedring og 120 dager er da ingenting, som en vind!!

  SvarSlett
 8. Jeg aner ikke hvor mange kanaler de har, jeg tror man kan styre det fra et sted også - men det har jeg selvsagt ikke funnet ut av. Innser at jeg bare må lese TV-programmet før jeg legger treningsplanen... hahaha, det er sannsynlig!!

  I dag fikk jeg med meg Magnus Moan og skiskytteroppsummering med søsknene Berger i hovedrollene. Langt bedre enn skihopping!
  På Eurosport viste de billjard(!? Sånn bord med grønt gress, lange hvite staver og fargerike baller oppå). Jeg visste ikke at man sendte dart- og biljardturneringer på sportskanalene engang jeg. Hva man kan lære på treningsstudio!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar