Årets aller første parksprint!!Søndag 9. januar skjer det igjen: det er Parksprint i Frognerparken! Løpet for tykke og tynne, store og små, høye og lave, med eller uten barnevogn :)

Starten går kl 12.00 men møt gjerne opp i god tid - særlig hvis du ikke har meldt deg på i forkant. Det kan du gjøre her - og aller helst to dager før løpet, dvs innen fredag. Hvis du melder deg på her, slipper arrangørene utendørs kontorarbeid på søndag og er veldig glade for det!!

Har du egen Emit-brikke så ta den med. Hvis ikke betaler du 50 kr når du kommer til parken, og får låne brikke.

Parksprinten er en fin anledning til en kjapp formiddagsøkt, i vennskapelig konkurranse med andre trivelige løpere. Du rekker til og med en skitur etterpå hvis du vil, så godt skiføre er ingen hindring!

Værmeldingen fra yr.no melder halv sol, minus seks grader og svak vind søndag formiddag, og løpeføret i Frognerparken sies å være veldig brukbart om dagen.

Etter løpet blir det premietrekning, med mange fine premier. Og tid til å slå av en prat :)

Sesongens neste parksprinter er søndag 13. februar og søndag 13. mars. Du kan like gjerne melde deg på alle med en gang, og notere dem i kalenderen!

Kommentarer

  1. og aller, aller, aller helst melder du deg på, på forhånd!

    Da slipper vi å gjøre kontorarbeidet utendørs (med de utfordringer det er i januar...) og, DU er med på trekningen av alle de fine uttrekkspremiene.


    Pingle Randi har lovt å stille med nybakte boller.... Hva venter du på?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar