Stinn brakke

I kveld skulle Campen ha sin første innendørsøkt på Bislett for sesongen. Kunne ikke passet bedre enn i dag, møkkakaldt ute og deilig varmt inne. Det var flere som tenkte samme tanke gitt. Det var rett og slett helt fullt der! Det er jo flott at et slikt tilbud blir kjent for "allmennheten", men folkens: Hold kjeft fremover nå.. det er åpenbart kjent nok nå! Og, et par av de kan godt lære seg å løpe litt sivilisert der inne. Dvs ikke stoppe i løpebanen eller løpe 3-4 i bredden i joggetempo.


Kveldens 5.000 m løpere: Astrid, Christopher, Lisa G, Maria, Mikko, Pål og Vemund, i tillegg til innpisker Siri. Jeg hadde gledet meg til å løpe inne i kveld. Kroppen min liker kulda svært dårlig, spesielt bekkenet - så det var med glede jeg så fram mot innendørsbanen og deilige røde grader. Men, programmet ble for tett, også i dag. Energien var oppbrukt lenge før kl 19:30 - så jeg dro til Bislett i "sivil". Kun med kamera, klokke og pisk.

Warning Crappy pics!
Det rykket litt i løpefoten, men uten energi duger helten ikke. Så, jeg heiet og tok bilder. Camperne løp på tider mellom ca 18:30 og 24:30, og det er både godt nivå og fin spredning det! Grattis sprekinger, ses i parken snart:-)

Maria fikk forresten valgt seg premier for oktober og november, så det er på tide jeg oppdaterer premiestatusen for desember etter hvert også.  Det begynner å bli mer og mer skrapet på premiefronten, så her må nye greier på plass i det nye året. Har du tilgang til sponsorer... vel, hva venter du på?

Kommentarer

 1. Ja det var kaldt i går. Ser litt mer trivelig ut å løpe inne enn det var å løpe i -19 grader ute i Kongsberg i går. Men i dag skal jeg teste ut Bislett. Gleder meg til å løpe i shorts igjen og ikke med x antall lag med ullklær og annen påkledning.

  SvarSlett
 2. Det var gøy å høre Maria!

  Jeg glemte forresten å spørre dere hvordan dere syns det var å ha arbeidsoppgaver underveis. Funka det litt ??

  SvarSlett
 3. Jeg syns absolutt det var et pluss. Særlig i starten er det fint å ha en spesiell løpeteknisk ting å fokusere på, for å holde fart og motivasjon oppe. Jeg brukte oppgavene underveis.

  Etterhvert, rundt 6-7 runde kanskje (jeg mista jo tellingen), gikk det mer av seg selv for min del, og jeg hadde mindre behov for fokus-oppgaver. Så den siste oppgaven, fokusere på å komme i mål, var altså veldig passende.

  En annen ting - jeg skjønner hva du mener mht Norge-singleten og størrelse oventil. Den må nok returneres...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar