Sesongens andre Parksprint

Noen temmelig kalde grader var det i parken denne søndagen også, men er man tøff så er man tøff! Og med sol fra skyfri himmel var det slett ikke så ille å vie litt dyrebare førjulstid til Parksprinten denne formiddagen. Og nesten uansett hvor mange minusgrader det er, så blir man varm av å løpe og av å treffe andre halvtullinger som trosser årstider og andre hindringer for å trimme kropp og sjel i trivelig fellesskap.

"Konkurrenter" i alle aldre, bare blide ansikter og feelgood-stemning - alt dette oppveide den litt plutselige starten på 3-rundersen.
Godt driv den første runden, så gikk den ene skolissen opp og et skolisseknyttestopp var påkrevet. Ingen godfølelse når en av barnevognløperne ser sitt snitt til å fare forbi...

Men det er det som er så supert med Parksprinten, at her er bare vinnere og ingen tapere - enten man løper én
eller tre runder - med eller uten medbrakt barn i vogn, og med eller uten løse skolisser!

Selv om arrangørene etter hvert ble ganske kalde av å stå stille og vente på at alle skulle komme i mål, var det ingen sure miner å spore blant dem heller! Kjempeinnsats fra alle som bidro til enda en parksprint - dette er lavterskeltilbud det står respekt av!

Det skal til og med har versert rykter om arrangementet helt over på den andre siden av dammen... enkelte pressefolk i selveste NYC skal ha latt seg imponere av denne årets 2. parksprint!

Da gjelder det bare å få jule- og nyttårsfeiringa unnagjort, så vil kan møtes igjen på neste og tredje parksprint denne vinteren: søndag 9. januar! Vi sees :)

Kommentarer

  1. Önsker jeg kunne ha vært med men jeg var og er fortsatt veldi forkjöla.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar