Onsdagens intervaller flyttes

Ikke i tid på noen måte, men sted.
Campere er noen tøffinger, men dette... vel, det er i overkant kaldt!

Syns denne taler for seg. Intervaller i parken er neppe en god idé om dette varselet slår til.  Vi trekker derfor INN, mot normalt...

Bislett holder 15-18 grader eller deromkring. Det er populært å trene innendørs selvsagt, så det er nok flere der - men bitte lille julaften er kanskje ikke den mest travle dagen der? Vi skal løpe ca 500 m og 1 000 m intervaller - det fins ingen snarveier, men jeg skal nok finne en måte å kompensere litt mellom nivåene:-) Det blir en knalltøff økt, men det trengs å få fart på forbrenninga nå i førjula!

Inngangen er fra Sofies gate, og det fins garderober man kan benytte. Merk dog at det stenger kl 21, og vi er neppe ferdig med intervallene før kvart på ni (evt litt senere...). Du kan ta buss 21, eller trikk (19 muligens?). Dere som vet må gjerne supplere i kommentarfeltet.

Kommentarer

 1. haha, "fart på forbrenninga før jul....." ;-) Sikkert ikke dumt det altså men uansett formål med økta, økt forbrenning eller sadistisk hard intervalltrening: jeg skal forsøke å ta en tur på onsdag! Silja ;-)

  SvarSlett
 2. Dette høres råfristende ut Siri! men dessverre for meg står annet program på tapeten onsdag kveld. Lykke til med økta! Den blir en god investering med tanke på all maten vi skal putte i oss de nærmeste dagene ;-)

  SvarSlett
 3. Hvis jeg dykker opp så løper jeg dobbelt så mye som dere andre! Tvillingbrorsan er på besøk og jeg skal i hvert fall spør hvis ham har lust å bli med :)

  SvarSlett
 4. Ojsann! Det blir to Andreaser på banen! Pass opp dere som skal til Bislet ;-) Her blir det forbrenning ja!

  SvarSlett
 5. Dere trenger ikke va bekymret. Ham er ikke klar ennå för å bli frelst av löyping. Jeg fikk et neeeeeeiiii! av ham i svar :-) Det betyr desvere att jeg også ikke komer til tross att jeg för förste gang på 2,5 uker föler meg sprek.
  //Svensken som sliter harder i norsken en löypinga :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar